-uninvited Üye Konu Sahibi nadirce' Alıntı: Teşekkürler. Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... güle güle kullanın. rear2011' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
nadirce' Alıntı: Teşekkürler. Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... güle güle kullanın. rear2011' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
İbrahimakinci Üye Paket çözümlemede sorun var diyor. Galaxy alpha cihazım indirdi ama kurmuyor. Teşekkürler
-uninvited Üye Konu Sahibi İbrahimakinci' Alıntı: Paket çözümlemede sorun var diyor. Galaxy alpha indirdi ama kurmuyor. Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. Telefon'unuzla ilgili bir problem olabilir, veya dosya bozuk bir şekilde inmiş olabilir. Farklı tarayıcılardan tekrar indirmeyi deneyin. Son düzenleme: 30 Eki 2015
İbrahimakinci' Alıntı: Paket çözümlemede sorun var diyor. Galaxy alpha indirdi ama kurmuyor. Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. Telefon'unuzla ilgili bir problem olabilir, veya dosya bozuk bir şekilde inmiş olabilir. Farklı tarayıcılardan tekrar indirmeyi deneyin.
-uninvited Üye Konu Sahibi Bazı anlamsız ifadeler'in giderilmesi'nin yanı sıra, uygulama sürümü 3.5.5 olarak güncellendi. Son düzenleme: 4 Ara 2015
-uninvited Üye Konu Sahibi eflatun987' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... -uninvited' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Son düzenleme: 3 Eki 2016
-uninvited Üye Konu Sahibi salegoz' Alıntı: elinize sağlık Genişletmek için tıkla ... güle güle kullanınUygulama sürümü 3.7.6 olarak güncellendi Son düzenleme: 3 Eki 2016
salegoz' Alıntı: elinize sağlık Genişletmek için tıkla ... güle güle kullanınUygulama sürümü 3.7.6 olarak güncellendi
-uninvited Üye Konu Sahibi b3k1rr03' Alıntı: kardeş nasıl inecek dropbox hata veriyor. Genişletmek için tıkla ... Link yenilendi. İndirme Paneli'nden yeniden indirebilirsiniz. avantis' Alıntı: Yeni sürüm çıktı ama Çince Genişletmek için tıkla ... Uygulamanın 3.7.6 sürümü türkçe olarak paylaşıldı.
b3k1rr03' Alıntı: kardeş nasıl inecek dropbox hata veriyor. Genişletmek için tıkla ... Link yenilendi. İndirme Paneli'nden yeniden indirebilirsiniz. avantis' Alıntı: Yeni sürüm çıktı ama Çince Genişletmek için tıkla ... Uygulamanın 3.7.6 sürümü türkçe olarak paylaşıldı.
-uninvited Üye Konu Sahibi royal34' Alıntı: Mega dan başka bir yere yükleme şansımız varmı? Genişletmek için tıkla ... Tabiiki de, yüklenmesini istediğiniz upload sitesini belirtin yükleyelim. Mega'dan indiremiyor musunuz?
royal34' Alıntı: Mega dan başka bir yere yükleme şansımız varmı? Genişletmek için tıkla ... Tabiiki de, yüklenmesini istediğiniz upload sitesini belirtin yükleyelim. Mega'dan indiremiyor musunuz?
mabdussamed Üye bir ara bu kadar abartıldığını görünce indirip kurdum.ve hemen sildim.aptoide yada mobilism buna trilyon çeker. emek vermişsin emeğine sağlık ta keşke bu kadar abartılmasaydı.
bir ara bu kadar abartıldığını görünce indirip kurdum.ve hemen sildim.aptoide yada mobilism buna trilyon çeker. emek vermişsin emeğine sağlık ta keşke bu kadar abartılmasaydı.