PowerPoint bilenler bi yardım edin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak9400

burak9400

Üye
    Konu Sahibi
PowerPoint bilenler bi yardım edin!!!
arkadaşlar bana lazım oldu bu prog. internetten bulup indirdim ama açıp dosya düzenleyemiyorum.Programı açııca karşıma dosya seçin diye bişi geliyo.EE sunum da olmadığı için seçecek bişi deolmuyo e dolayısıyla iptal diyorum program da kapanıyo:D bana bi yarım ofis programlarından çakmam da :D

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşım Elinde Slayt (Sunum) Varsa Eğer... Onun Üzerine Sağ Tıkla PowerPoint İle Aç De... Ozaman Açılır... Eğer Yoksa... PowerPoint' i Aç Sıfırdan Sunum Oluştur Kendine... Bana Anlat Deme... Buradan Anlatması Güç Olur... İnternetten Döküman Ara İndir Bak Kurcala Hazırla... ;) Kolay Gelsin...

burak9400

burak9400

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Elinde Slayt (Sunum) Varsa Eğer... Onun Üzerine Sağ Tıkla PowerPoint İle Aç De... Ozaman Açılır... Eğer Yoksa... PowerPoint' i Aç Sıfırdan Sunum Oluştur Kendine... Bana Anlat Deme... Buradan Anlatması Güç Olur... İnternetten Döküman Ara İndir Bak Kurcala Hazırla... ;) Kolay Gelsin...
abi yok yok yok .elimde sunum yok anlattım zaten yukarda.açınca da açılmıyo kii ekrana seçmem için bi pencere geliyo sonra da iptal deyince kapanıyo.TOPTAN KAPANIYO YANİ.anlatmanızı istemiyorum bi el atın yardım edin.eğer sizde varsa powerpoint ve sunum da hazırlayabiliyorsanız bana onun setupunu yollayın yeter :D biliyorum benimki beleşçilik oluyo ama napalım genetik :D

--------------- Ekleme ---------------

en kısa sürede cevap bekliyorum:p

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Tamam Biraz Bekle Ayarlıyayım...

burak9400

burak9400

Üye
    Konu Sahibi
abi hiç yardımcı olmadı yhaa :D kusura bakma ama ben onlara zaten bakmıştım ve işime yaramadıgı için konuyu açtım buraya :D bana burdan yardım gerek :D

bekliyorum .inş. olur yhaa p.tesine kadar ödevimi hazırlamam gerek müdüre vericem hem de.

bu arada elimde 2003 ve 2007 versiyonlar var

Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
biri ben biri ue-gazi de diğeri kim?:D

sabırsızlanıyorum:D
biras acele etsene abii:D

a21a imiş diğeri de :D

ceza almasam iidir çok komuştum :D

ya ben tekrara baktım da acaba 2000 versiyonumu gerekli.internette anlatımlar hep onun üzerine de:d

abi biras çabuk olsana:D biliyorum yüzsüzüm ama napim işim var çok lazım

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Nekadar Sabırsızsın... Ayarlamaya ÇAlışıyorum Sabret...

Paylaşıma Vereceğim Dosyayı Ayarladım Ama Upload' ı Uzun Sürecek... Ben Şimdi Çıkıyorum... Bilgisayarıda Açık Bırakıyorum... Upload Bitsin Diye... Sabaha PM' ile Atarım Download Linki... Hadi Kolay Gelsin...

burak9400

burak9400

Üye
    Konu Sahibi
Nekadar Sabırsızsın... Ayarlamaya ÇAlışıyorum Sabret...

Paylaşıma Vereceğim Dosyayı Ayarladım Ama Upload' ı Uzun Sürecek... Ben Şimdi Çıkıyorum... Bilgisayarıda Açık Bırakıyorum... Upload Bitsin Diye... Sabaha PM' ile Atarım Download Linki... Hadi Kolay Gelsin...
abi iş ödev olunca verilecek kişi de müdüre olunca ister istemez sabırsız oluyorum. kusura bakma seni boş işim için meşgul ettim ama napim ödevim var hayat meselesi:D

Salihyet

Salihyet

Üye
Azmin gözlerimi yaşarttı.. :) ama sabırlı olmazsan işin gerçekleşmez..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
PM' Attım... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt