thekyph Üye datasoft__63' Alıntı: arkadasım türkce mi acıklasana tesekkürler Genişletmek için tıkla ... Malesef Türkçe değil Ama bir Mp3 Player ingilizcede olsa anlaşılıyor --------------- Ekleme --------------- AKALAC' Alıntı: 5800 desteği demişsin ama ben bunu yükleyip kulaklıktan kontrol edemedikten sonra ne işime yarar ki Genişletmek için tıkla ... O zaman Yükleyip bi dene kardeş Sorun olursa yaz bende yükledim 5800 a gayet güzel çalışıyor
datasoft__63' Alıntı: arkadasım türkce mi acıklasana tesekkürler Genişletmek için tıkla ... Malesef Türkçe değil Ama bir Mp3 Player ingilizcede olsa anlaşılıyor --------------- Ekleme --------------- AKALAC' Alıntı: 5800 desteği demişsin ama ben bunu yükleyip kulaklıktan kontrol edemedikten sonra ne işime yarar ki Genişletmek için tıkla ... O zaman Yükleyip bi dene kardeş Sorun olursa yaz bende yükledim 5800 a gayet güzel çalışıyor
gazliferrari Üye ya bu şebekeyi kullanma istegini onaylıyormusun muhabbetinden kıllandım arkadaşlar ben niye kullanacak ki bunu allahın mp3 çaları
ya bu şebekeyi kullanma istegini onaylıyormusun muhabbetinden kıllandım arkadaşlar ben niye kullanacak ki bunu allahın mp3 çaları
neverfear Üye gazliferrari' Alıntı: ya bu şebekeyi kullanma istegini onaylıyormusun muhabbetinden kıllandım arkadaşlar ben niye kullanacak ki bunu allahın mp3 çaları Genişletmek için tıkla ... Ben de çok kıllanıyorum böyle durumlarda ama program masum galiba. album kapaklarını indirmek için nete bağlanıyor, wifi ile sorun olmuyor. Gayet güzel bir program. 5800ın kendi player ından çok daha güzel emeğinize sağlık...
gazliferrari' Alıntı: ya bu şebekeyi kullanma istegini onaylıyormusun muhabbetinden kıllandım arkadaşlar ben niye kullanacak ki bunu allahın mp3 çaları Genişletmek için tıkla ... Ben de çok kıllanıyorum böyle durumlarda ama program masum galiba. album kapaklarını indirmek için nete bağlanıyor, wifi ile sorun olmuyor. Gayet güzel bir program. 5800ın kendi player ından çok daha güzel emeğinize sağlık...