teaports
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar yardımınızı beklıyorum ben bılgısayarıma :
Powercolor Radeon HD5550 2GB 128bit DDR3 PCI-E AX5550 2G
arkadaşlar bütçem 170 tl yani bu ekran kartını önermisiniz kullanlar varsa lütfen yardımcı olun
kısaca almamım nedenıde piyasa gta 4 ve crysis gibi agır oyunları hıc kasmadan açması
bilgisayarın özelilikleri : intel core 2 duo win 7 CPU E4500 @ 2.20 GHz 2.0 gb ram ne dersiniz almamı önerimisiniz ?
'' paylaşımlı & paylaşımsız ne oluyor bıde benım ekran 19 inc '' yanı bu ekran kartı sımdı benım bılgısayarımın ekranına olmuyor mu ?
bana önerdiginiz paylaşımlı sanırım '' Zotac GeForce 9800 GT Eco 1GB GDDR3 256 Bit DirectX 10 HDTV/Zotac ''
'' Zotac GeForce 9800 GT Eco 1GB GDDR3 256 Bit DirectX 10 HDTV/Zotac '' bu ekran kartı kadar basarılı biti yüksek 1 gb paylaşımlı ekran kartı model bana onermısın bu kadar iyi olmasının yanında paylaşımlıda olsun bu ekran kartı 200 tl tam uygun ama paylaşımlıda olsun
Mesaj; teaports tarafından (21.04.2011 Saat 15:09:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: PC MUHENDISININ EN SON YAZDIGI YORMU GORMEDIM GÖRÜNCE BOYLE BIR DUZENLEME YAPTIM '' burada yorumu gormedım dedım site sildi demedim bu arada...'' Zotac GeForce 9800 GT Eco 1GB GDDR3 256 Bit DirectX 10 HDTV/Zotac '' bu ekran kartı kadar basarılı biti yüksek 1 gb paylaşımlı ekran kartı model bana onermısın bu kadar iyi olmasının yanında paylaşımlıda olsun bu ekran kartı 200 tl tam uygun ama paylaşımlıda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?