Powerboat Challange N-gage ( 3D + Sensör 5 mb ) İlk defa kırıldı by rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Hüseyin canım , başLıktan şunu anLıyorum :

ngage oyununun sis dosyası değiL mi .. yani sis haLi , sondaki x' e takıLma hadi varsın takıLaLım x' e , dosya sisx de değiL

bir indir dosyanın uzantısına bak

Güven abi dosyayı zaten indirip oynadım ve ben upload ettim eğer bilgisayardan bakıyorsan sis olarak gözükür fakat telefona attığın sisx olarak doğrusunu görür.

--------------- Ekleme ---------------

Dostum
1.eğer bilgisayarda bakıyorsan dosyayı sis olarak görür.sisx değil.telefona atınca anlarsın sisx olduğunu.
2.oyun sensörlü.sensörü açmak için ayarlara gir motion sensoru on yap

Samsunspor

Emekli Yönetici
Hüseyinim gözünü seveyim dosya n-gage uzantıLı .. upLoad ederken yanLışLıkLa n-gage oLanı verdin demek ki ..

ne aLakası var biLgisayarda öyLe görünür , tLf.a atınca değişir tLf.a da atıp deniyorum eLbette yoksa neden yorumLayayım

rapman

Üye
    Konu Sahibi

Güven abi ya ben anlamadım ya sen anlatamadın bu dosya ngage uzantılı tamam yani sisx . sen bu dosyaya sis diyorsun galiba ? oyun ngage 2.0 oyunu yani ngage klasörüne atıp sonra ngage uygulamasını açınca otomatik başlayacak diyorum ben.ve dosya sis değil sisx diyorum.belki de sistir belki yanlış yazdım ama sis ngage oyunu da olmazki

asdertys

Üye
Buna Kırma Diyosan Binpda Ne Yapıyo Bilmiyorum

Ama Güzel Yakalamışın

Da Oyunu Sürekli Açık tutmak tel performansını düşürür bide enerji sarfiyatını artırır, oyunu açık tutayım diye hergün teli sarj etmek lazım, ama yinede trial oynamaktan iyidir.

Teşekkürler şimdilik binpdanın kırdığı oyunlarla yetinicem

sero58

Üye
Coook iyi dostum eline saglık

rapman

Üye
    Konu Sahibi
başlığa şimdi açık buldum falan yazsaydım komik olurdu bir ciddiyetsizlik olurdu o yüzden kırıldı yazdım oynamanı tavsiye ederim zaten günlerce açık tutmana gerek yok 1 saat aralıksız oynasan biter yada 2 saat

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Konu canlandırılmıştır..

usta52

Üye
teşekkürler.. deneyelimm

lifeixir

Üye
tEŞEKKÜRLER OYUN GAYET GÜZEL