tecman Üye Telefonum rootlu olmasına rağmen ne yaptıysam bir süre sonra kapatıyor.Öyle görünüyor ki çözümü yok.
Luck Star Üye TT Pod türkçe versiyonu forumda mevcut... şarkı sözleri eşzamanlı olarak gösteriliyor. ayrıca uygulama bana göre daha kalitelii .. power amp tek iyi yanı biraz daha bass ları etkili çıkartıyor
TT Pod türkçe versiyonu forumda mevcut... şarkı sözleri eşzamanlı olarak gösteriliyor. ayrıca uygulama bana göre daha kalitelii .. power amp tek iyi yanı biraz daha bass ları etkili çıkartıyor
senolmaxi Üye digitalboy' Alıntı: sistemdeki tüm müzikleri buldu neden nasıl sadece music leri gösterebilirimm Genişletmek için tıkla ... . ayarlar klasorleri tikla..tüm centikleri kaldır sadece muziklerinin olduğu klasoru işaretle.
digitalboy' Alıntı: sistemdeki tüm müzikleri buldu neden nasıl sadece music leri gösterebilirimm Genişletmek için tıkla ... . ayarlar klasorleri tikla..tüm centikleri kaldır sadece muziklerinin olduğu klasoru işaretle.
yken Üye Satın aldım ama kullanmıyorum. Niye en iyi yazılmış anlamadım. Jetaudio plus gibilerde olmayan ne özellik var ki?
Satın aldım ama kullanmıyorum. Niye en iyi yazılmış anlamadım. Jetaudio plus gibilerde olmayan ne özellik var ki?
KingDroid Üye Abi patch yapmaz isek lisans hatası veriyor ben onun yerine jetaudio kullanıyorum ondan daha iyiForumda full sürümü mevcut. Linki de şu: jetAudio Music Player Plus v4.0.1 Patched (Müzik çalar Uygulaması) - MaxiCep
Abi patch yapmaz isek lisans hatası veriyor ben onun yerine jetaudio kullanıyorum ondan daha iyiForumda full sürümü mevcut. Linki de şu: jetAudio Music Player Plus v4.0.1 Patched (Müzik çalar Uygulaması) - MaxiCep