AHMED... Üye Rar programı denedim olmadı es dosya yönetici xplore denedim olmadı androzıp programını demedim yine çıkaramadım dosyaları neyse pc başına geçince bakalım emeğine sağlıkYeni hallettim teşekkürler sorunsuz çalışıyor
Rar programı denedim olmadı es dosya yönetici xplore denedim olmadı androzıp programını demedim yine çıkaramadım dosyaları neyse pc başına geçince bakalım emeğine sağlıkYeni hallettim teşekkürler sorunsuz çalışıyor
caglar b Üye Kardeş program çok güzel ama birkaç gün kullandıktan sonra lisans anahtarı hatası deyip açılmıyor
memo23142314 Üye poweram gercekten silip kurup yama yapmaktan biktik ne yapsak suresi bitti deyip kanpaniyor bunun tr versiyonu ilacli ola yokmu tirisis07' Alıntı: root gereklimi arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... root olsa bile lucky patcner yama yapsa dahi etkilen miyor yani rootlu cihazda denedim silip yuklemekten biktirdi
poweram gercekten silip kurup yama yapmaktan biktik ne yapsak suresi bitti deyip kanpaniyor bunun tr versiyonu ilacli ola yokmu tirisis07' Alıntı: root gereklimi arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... root olsa bile lucky patcner yama yapsa dahi etkilen miyor yani rootlu cihazda denedim silip yuklemekten biktirdi
Mem_et Üye >Lips Of AngeL<' Alıntı: yok telefon root lu degil yalnız nasıl yapabiliriz Genişletmek için tıkla ... istersen Buraya bir bak.. https://www.maxicep.com/forum/konu/poweramp-music-player-fu-ll-v2-0-9-534-son-surum-ve-fu-ll.851134/
>Lips Of AngeL<' Alıntı: yok telefon root lu degil yalnız nasıl yapabiliriz Genişletmek için tıkla ... istersen Buraya bir bak.. https://www.maxicep.com/forum/konu/poweramp-music-player-fu-ll-v2-0-9-534-son-surum-ve-fu-ll.851134/
krt23 Üye telefonu rootlamaya bile gerek yok google playden deneme surumu indirin 15 gun kullanın deneme süresi bittikten sonra veriyi silin 15 gun daha kullanın Son düzenleme: 19 Kas 2013
telefonu rootlamaya bile gerek yok google playden deneme surumu indirin 15 gun kullanın deneme süresi bittikten sonra veriyi silin 15 gun daha kullanın
TAMER TURK Üye ya adamlar bunun icine ne koymussa illaki bisure sonra kapaniyo kredi kartıda yok alamiyoz bi turlu
krt23 Üye Ben bugun google playden powerampı yukledim unlocker felan kurmadan hemen lucky patcherden update yaptim full sürüm oldu
Ben bugun google playden powerampı yukledim unlocker felan kurmadan hemen lucky patcherden update yaptim full sürüm oldu