Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
power suplyy yardım çok acil
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ca_sus
Üye
Konu Sahibi
power suplyy yardım çok acil
Arkadaşlar gecenlerde 1 tane power aldım alırken içine bakmayı unutmuşum eve geldm içini açtim 4 tane sata çıkışi var 2 tane normal sata çıkışları normale cekvirmek istiyorum bulamadım çevirici yardm ederseniz sewinirim .
Arkadaşlar gecenlerde 1 tane power aldım alırken içine bakmayı unutmuşum eve geldm içini açtim 4 tane sata çıkışi var 2 tane normal sata çıkışları normale cekvirmek istiyorum bulamadım çevirici yardm ederseniz sewinirim .
Senin yerinde ben olsam çevirici falan aramam. Aldığım yere gider değiştiririm. Neden birde çevirici için para harcıyasın ki ? Aldığın yere götür değiştir.
ca_sus
Üye
Konu Sahibi
vatandan aldım kabul ederlermi acaba kardeş sanmıyorum fatura kestikleri için
Ohooo daha ne istiyorsun ya. 30 iş günü içerisinde götürdüğünde değiştiriyorlar. Hiç durma götür vatana. Müşteri hizmetleri departmanına git derdini anlat böyle böyle hiç ikiletmeden değiştirirler. Yanlış hatırlamıyorsam 3 tane parça değiştirdim ben vatandan. Bir problem olmadı.
Senin yerinde ben olsam çevirici falan aramam. Aldığım yere gider değiştiririm. Neden birde çevirici için para harcıyasın ki ? Aldığın yere götür değiştir.
Çözüm üretmek birebir değişmek demek degildir.. İnsanları yanlıs yönlendirmeye girer bence.. Arkadasın aldıgı P.SUPLAY yukse bir power ise yerine alacagı ürün düşük özelliklere sahip olabilir.. Bilmeyen insanlarıda değişimlerde fiyat performnsta kandırabilirler...