power suplyy yardım çok acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
power suplyy yardım çok acil
Arkadaşlar gecenlerde 1 tane power aldım alırken içine bakmayı unutmuşum eve geldm içini açtim 4 tane sata çıkışi var 2 tane normal sata çıkışları normale cekvirmek istiyorum bulamadım çevirici yardm ederseniz sewinirim .

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşlar gecenlerde 1 tane power aldım alırken içine bakmayı unutmuşum eve geldm içini açtim 4 tane sata çıkışi var 2 tane normal sata çıkışları normale cekvirmek istiyorum bulamadım çevirici yardm ederseniz sewinirim .

Senin yerinde ben olsam çevirici falan aramam. Aldığım yere gider değiştiririm. Neden birde çevirici için para harcıyasın ki ? Aldığın yere götür değiştir.

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
vatandan aldım kabul ederlermi acaba kardeş sanmıyorum fatura kestikleri için

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
vatandan aldım kabul ederlermi acaba kardeş sanmıyorum fatura kestikleri için

Ohooo daha ne istiyorsun ya. 30 iş günü içerisinde götürdüğünde değiştiriyorlar. Hiç durma götür vatana. Müşteri hizmetleri departmanına git derdini anlat böyle böyle hiç ikiletmeden değiştirirler. Yanlış hatırlamıyorsam 3 tane parça değiştirdim ben vatandan. Bir problem olmadı.

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolasın kardeş araştıracam

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
sagolasin kards degstirdim allah razı olsun

crabteam

Üye
Senin yerinde ben olsam çevirici falan aramam. Aldığım yere gider değiştiririm. Neden birde çevirici için para harcıyasın ki ? Aldığın yere götür değiştir.

Çözüm üretmek birebir değişmek demek degildir.. İnsanları yanlıs yönlendirmeye girer bence.. Arkadasın aldıgı P.SUPLAY yukse bir power ise yerine alacagı ürün düşük özelliklere sahip olabilir.. Bilmeyen insanlarıda değişimlerde fiyat performnsta kandırabilirler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt