schneider17 Üye 15 gün N 73 te çalıştı. Şimdi ise register deyip no istiyor. Daha sonra çıkıyor. Çalışmıyor.
alikaanim Üye ellerinize sağlık. e65 kullanıyorum. klipleri listelediğimde klip isimlerinin yanında birde klip kareleri çıksa. böylece hangi klibi oynatacağımız daha çabuklaşır. bu ihtiyaca cevap verebilecek bir pro var mı?
ellerinize sağlık. e65 kullanıyorum. klipleri listelediğimde klip isimlerinin yanında birde klip kareleri çıksa. böylece hangi klibi oynatacağımız daha çabuklaşır. bu ihtiyaca cevap verebilecek bir pro var mı?
tugay__25 Üye sizin gibi arkadaş lar var oldukça bilgi eksik olmaz gerçekten teprik edrim güzel bir paylaşım başarılar
sizin gibi arkadaş lar var oldukça bilgi eksik olmaz gerçekten teprik edrim güzel bir paylaşım başarılar
ahmet0121 Üye ben dosyayı bilgisayara indirdim rar dan çıkmıyor dosya hata veriyor lütfen cevap verin
ademm2 Üye sağol dostum --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar artık yazılan mesajlardan puan alamaz oldum sebebini bilen varmı
sağol dostum --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar artık yazılan mesajlardan puan alamaz oldum sebebini bilen varmı