Potada nefesler tutuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Potada nefesler tutuldu
Play-off serisi başlıyor! Galatasaray Cafe Crown, 12 Mayıs Perşembe günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Beşiktaş Cola Turka ile karşı karşıya gelecek.

Normal sezonu tamamlanan Beko Basketbol Ligi'nde, şampiyonun belirleneceği Play-Off serisi yarın oynanacak maçlarla başlayacak. Normal sezonu Fenerbahçe Ülker'in liderliğinde sona eren, Bornova Belediye ve Oyak Renault'un veda ettiği Beko Basketbol Ligi nde 2010-11 sezonunu şampiyonunun belirleneceği play-off serisi bugün oynanacak maçlarla başlayacak.

Sezonu ilk sekiz sırada bitiren; Fenerbahçe Ülker, Banvit, Galatasaray Cafe Crown, Efes Pilsen, Pınar Karşıyaka, Beşiktaş Cola Turka, Olin Edirne ve Antalya Büyükşehir Belediye takımlarının yer aldığı play-off çeyrek final serisi yarın oynanacak 2 karşılaşma ile start alacak.

Play-off çeyrek final mücadelesinin belki de en zorlu serisi Galatasaray Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka arasında oynanacak. Ligi 22 galibiyet ve 8 mağlubiyet ile üçüncü sırada noktalayan Galatasaray Cafe Crown ile 19 galibiyet ve 11 mağlubiyet ile normal sezonu altıncı sırada tamamlayan Beşiktaş Cola Turka, çeyrek final serisinde karşı karşıya gelecekler. Rakibini normal sezonda 73-71 ve 81-73'lük skorlarla mağlup eden Galatasaray Cafe Crown seriye 1-0 öne başlarken, serinin ilk maçını da evinde, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacak.

Türk sporunun iki ezeli rakibinin çeyrek final mücadelesinin, avantaj her ne kadar Sarı Kırmızılı ekipten yana gözükse de, her iki sonuca da açık olduğu ve ezeli rakipler arasındaki maçların havasının çok farklı olduğu da aşikar.

Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Oktay Mahmuti, başlayacak olan seri öncesi yaptığı değerlendirmede Beko Basketbol Ligi'nin sezon başından beri zorlu maçlara sahne olduğunu ifade ederek, "Play-off'ta bu zorluk seviyesi daha da artacak. Beşiktaş Cola Turka kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip, bu nedenle zorlu bir seri oynayacağımızı şimdiden söyleyebilirim" diye konuştu.
 


Üst Alt