Portico güncellemesi sonrası...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Portico güncellemesi sonrası...
Arkadaşlar benim cihazımda kamerada aşırı sorun var diye servise göndermiştim biliyorsunuz.
Cihaza portico güncellemesi yüklenip geri geldi bende bugün kar yağdığı için deneyim dedim ve sonuçlar aşağıda
açıkcası yüzümü güldürdü... :)
önceki konuya bakarsanız farkları görürsünüz özellikle videolardaki..
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel-destek/kameramdaki-sorun-ve-sonuca-adim-adim-740058.html

Yeni video

http://www.youtube.com/watch?v=MqKT1mMJz2c&feature=youtu.be

Gelelim fotoğraflara....

Özellikle son 3 fotoğraf çok daha karanlık ortamlarda eçkilmiştir. sonuçlar çok iyi şuan tek sorunum haritalar :):)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
E Hayirli Olsun .. :]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
daha once de bana cektigin resimleri mail atmiştin. Şimdi gonderdiklerinle arasinda sanki bir 5mp fark var gibi resimler.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kalite konuşmuş yani. :oke:

alical33

alical33

Üye
Bendede portico yüklü ama ben pek fark göremedim zoom yapınca hala çok bozuyor

nanotex

nanotex

Üye
Adam hemşerim ya :D Hayırlı olsun :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
çektikten sonra zooom yapınca bozma olayını çözmüşler fakat çekmeden yapınca bozuyo zoom yapmayı sevmiyorum zaten :D böyle güzel olmuş valla beyaz dengesi kaldı bi tek

alical33

alical33

Üye
bende çekince bozuyor hala ama 1232.5951.1249.1002 is sürümüde 8.0.10211.204 değilmi senin sürümler ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Portico güncellemesi hani daha sonra gelecekti diğer konuda öyleydi acaba servislerin eline ulaştıda bizmi bekliyoruz şu 3g yide çalıştıralar da millet görüntülü görüşse

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
bende çekince bozuyor hala ama 1232.5951.1249.1002 is sürümüde 8.0.10211.204 değilmi senin sürümler ?

aynen bu

- - - Eklendi - - -

daha once de bana cektigin resimleri mail atmiştin. Şimdi gonderdiklerinle arasinda sanki bir 5mp fark var gibi resimler.

aynen abi çok fark var

- - - Eklendi - - -

Portico güncellemesi hani daha sonra gelecekti diğer konuda öyleydi acaba servislerin eline ulaştıda bizmi bekliyoruz şu 3g yide çalıştıralar da millet görüntülü görüşse
bilmiyorum bu tam portico değilmiş galiba .s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt