Portekizliler bu ASLAN'dan korkuyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Portekizliler bu ASLAN'dan korkuyor!


Galatasaray'ın yıldız futbolcusu, Braga maçı öncesinde Portekiz'i salladı. İşte tüm gelişmeler ve haberin detayları burada...

Şampiyonlar Ligi'nde Braga ile karşılaşacak olan Galatasaray'da gözler Selçuk İnan'ın üzerinde olacak. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'in en çok güvendiği isimlerin başında gelen Selçuk için Portekiz basını da özel analizlerde bulunuyor.
Galatasaray ile Braga arasında oynanacak olan maç öncesinde Galatasaray'ı masaya yatıran Portekiz basınından Nuno Travassos, Selçuk İnan üzerinde durdu.
Galatasaray'ın en etkin oyuncusunun Selçuk İnan olduğunu ve sarı-kırmızılı takımın oyun kurgusunu bu isim üzerine kurduğunu belirten Travassos, "Selçuk, Galatasaray'ın gözleri gibi" ifadelerini kullandı.
Travvos ayrıca Galatasaray'ın en zayıf karnının savunma hattı olduğunu ve özellikle Cris, Dany ve Semih'in iyi bir ahenk yakalayamadığının altını çizdi.
Braga'nın Galatasaray karşısında en çok Selçuk İnan'a dikkat etmesi gerektiğinin ısrarlı bir şekilde üzerinde duran Travassos, Portekiz temsilcisinin İstanbul'da alacağı olası bir puanın sarı-kırmızılı takımın orta sahasından geçeceğini de belirtti.

SELÇUK KONTAK KAPATTI

Öte yandan geçen sezon Galatasaray adına toplam 25 gole imza atan Selçuk İnan – Felipe Melo ikilisi yeni sezonda gole katkı konusunda sıkıntı yaşadı. Geçen sezon ilk 5 haftada 4 gol atan ikili bu sezon sadece 1 gol (penaltıdan) buldu. Selçuk İnan 1 gol atarken Melo henüz gol atamadı.
MUSLERA LİBERO GİBİ
Süper Lig’in ilk 5 haftası geride kalırken kalecisine en çok geri pas veren takım Galatasaray oldu. Fernando Muslera 5 maçta da 90 dakika sahada kalırken 70 kez kendisine arkadaşları tarafından geri pas verildi. Kalecisini de oyunun içinde tutan Galatasaray ligin en çok isabetli pas yapan 2.takımı konumunda bulunuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt