GM Discovery [PORT][4.4.2] [MIUI v6 - 5.7.23 ] GM Discovery 4-16Gb %99 TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

Miui Romu Nasıl Buldunuz ?

• Çok İyi

Kullanılan: 20 71.4%
  • İyi

Kullanılan: 5 17.9%
  • Normal

Kullanılan: 1 3.6%
  • Kötü

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28

Bilgemet

Üye
Gıcık oldum, ben kişileri hafıza kartından yükledim ondan olabilirmi

Bilgemet

Üye
Romu tekrar indirip kuracağım sonuçlurı söylerim

vefa85

vefa85

Üye
Bende ki tek sorun rehbere gmail hesabimdan ulasamiyor olmam butun kişiler hesabımdaydi

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi

Bilgemet

Üye
Ee o zaman ben ne yapabilirim
Kurulumda mı hata yapıyorum.
?

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
Ee o zaman ben ne yapabilirim
Kurulumda mı hata yapıyorum.
?

Birkaç kişide var aynı sorun. Önceki sürümdeki system/priv-app klasöründe ki Contacts.apk ve ContactsProvider.apk dosyalarını kullanabilirsiniz.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Samsung klavyesi de olabilir. Sayı satırlı olanı
Klavye - Xperia Keyboard v6.4.A.0.6_AP Emoji + sayı satırı [PORT][JB][KK] - MaxiCep bunları yapabiliriz aslında edit: olmadı
Rehberde hata alan var mı, herhangi bir kişinin profiline girdiğim zaman rehber hata veriyor.

Samsung hoş durmuyor miui romda. Ayrıca Lg klavyesi daha bir hoş ve kullanımı kolay ayrıca sisteme çok da yakışıyor açıkcası ;) Sayı satırlı bir g3 klavyesi çok hoş dururdu özellikle beyaz temalı :tebessüm:

Bilgemet

Üye
Birkaç kişide var aynı sorun. Önceki sürümdeki system/priv-app klasöründe ki Contacts.apk ve ContactsProvider.apk dosyalarını kullanabilirsiniz.
Yükleme işlemi başarısız diyor.

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
Yükleme işlemi başarısız diyor.
Roma dahil edip sıfırdan kurulum yapman gerekiyor. Sonradan yükleyemezsin, sistem dosyasıdır.
Samsung hoş durmuyor miui romda. Ayrıca Lg klavyesi daha bir hoş ve kullanımı kolay ayrıca sisteme çok da yakışıyor açıkcası ;) Sayı satırlı bir g3 klavyesi çok hoş dururdu özellikle beyaz temalı :tebessüm:

Bir sonraki Romda dahil edilecektir. Türkçe Kütüphanesi ile birlikte ;)

• Beğen
Tepkiler: tinasoft

Bilgemet

Üye
System dosyasındaki priv-app a attım rehber gitti :D
O yüzden romu tekrar kurdum, micloud yurt dışına mesaj atarmı 2, 3 kere yeniden kurunca fatura gircek gibime geliyo :tebessum:

Son düzenleme:
sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
System dosyasındaki priv-app a attım rehber gitti :D
O yüzden romu tekrar kurdum, micloud yurt dışına mesaj atarmı 2, 3 kere yeniden kurunca fatura gircek gibime geliyo :tebessum:

Etkinleştiri onaylamazsan birşey olmaz[emoji6]

Bilgemet

Üye
Rehber senkronizasyonu yaptım sadece. .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.....,.,.,.,...,.,.,...,.

Arkadaşımda samsung galaxy s3 i9300 var. Bu telefona cwm den stock rom kurabirmiyiz. Maxicep te firmware listesi var ama o ne o anlamadım. Özelden veya burdan yardım edersen sevinirim
Kardeş uygulamaların yerleri telefonu reboot yapınca değişiyor

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
Rehber senkronizasyonu yaptım sadece. .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.....,.,.,.,...,.,.,...,.

Arkadaşımda samsung galaxy s3 i9300 var. Bu telefona cwm den stock rom kurabirmiyiz. Maxicep te firmware listesi var ama o ne o anlamadım. Özelden veya burdan yardım edersen sevinirim
Kardeş uygulamaların yerleri telefonu reboot yapınca değişiyor

KARDEŞŞŞŞŞŞŞŞ, Uygulamaları SD KArta attıysan değişir. Ondan sonra Ota yüklemiyor, Hata alıyorum gibi şeyler söyklüyorsunuz. Telefona yapmadığınız kalmıyor. Ondan sonra gelip bize patlıyorsunuz..

Son düzenleme:

Bilgemet

Üye
Sd karttaki herşeyi sildim artık yerleri deguşmiyor

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
Sd karttaki herşeyi sildim artık yerleri deguşmiyor

Uygulamaları SD-Karta Taşırsan Yada Linklersen, Hem telefonu daha çok yoracaktır, Hemde Her yeniden açılışta Telefon hafızasında bulunan uygulamalardan sonra simgeleri yerleşecektir.

kam-5

kam-5

Üye
teşekkür ederim kardeş. birde bu eksik kalan sorunlarda hallolsa süper olacak

Üst Alt