sancaktürk
Üye
sw33tking müzik video gibi dosyaları alıyor lakin uygulama paylaştan apk gönderince telefona gelmiyor
sw33tking müzik video gibi dosyaları alıyor lakin uygulama paylaştan apk gönderince telefona gelmiyor
baska bir telefondan dosya alamiyorum ben. es dosya yoneticisinde olur mu. apk dosyalarinda paylas diyorum bluetooth simgesi cikmiyor.
en iyisi çok basit ziplemeye filan gerk yok herhangi dosya yöneticisinden apk dosyasının adını değiştirip örnek.apk yerine örnek.txt yap gönderir sonra discovery den aldığın txt dosyasını tekrar apk olarak değiştir kurabilirsinbaska bir telefondan dosya alamiyorum ben. es dosya yoneticisinde olur mu. apk dosyalarinda paylas diyorum bluetooth simgesi cikmiyor.
kara listedeki kişi bizi aradığı zamanki giden komutların sadece meşgul olanı çalışıyor diğerleri (telefon kapalı, numara servis dışı) çalışmıyor.
Ses seviyesini arttirmak icin Viper4android uygulamasını yukledim durduruldu hatası alıyorum başka turlu ses seviyesini yukseltebilirmiyiz
banada oldu.kapatmadan son girilenlere gelip ordan temalardan varsayilan temaya geliceksin duzeliyor oyle. tabi telefonu kapatmadiysan veya son girilenlerden ram temizligi yapmadiysan. o zaman sıfprdan kurman gereken iyisi çok basit ziplemeye filan gerk yok herhangi dosya yöneticisinden apk dosyasının adını değiştirip örnek.apk yerine örnek.txt yap gönderir sonra discovery den aldığın txt dosyasını tekrar apk olarak değiştir kurabilirsin
yalnı bir sorum olucak temalrdan bazı temayı yükleyince başlatıcı ve kilit ekranı açılma sorunu veriyor eski temaya dönemiyorum nasıl halledebilirim yeniden başlatınca systemui durdu gibi sorunlar çıkarıyor
birkaçkez oldu ama birsüre sonra hata uyarısı vermeyi bırakıp ekran kararıp duruyor 30 dk sonra kendinden düzeliyorbanada oldu.kapatmadan son girilenlere gelip ordan temalardan varsayilan temaya geliceksin duzeliyor oyle. tabi telefonu kapatmadiysan veya son girilenlerden ram temizligi yapmadiysan. o zaman sıfprdan kurman gerek
5.5.1 sürümünü yayınlayacak misiniz güncelleme uyarisi aldım da
bir de güncelleme olarak atsanız her seferinde yeniden kurmak, uygulamaları yuklemek falan. zor oyuyor...
güncellemeleri görüyorum fakat yeniden başlat diyince telefon cwm ile başlıyor var mı bunun bir yolu ?
Ve şu anda son güncellemeyi yükledikten sonra Mi cloud numaramı etkinleştiremedi malesef

5.5.1 sürümünde ses sorunu var ses çok yüksek çıktığı için cızırtı yapıyor. Ben ses normal fix i indirdim ve yükledim lakin sorun hala devam ediyor malesef geri eski sürüme döndüm