sw33tking
Üye
-
Konu Sahibi
-
eline sağlık kardeş
kardeşim ellerine sağlık bi sorum olucak şimdiye kadar bulduğum sorunlar kameradan çektiklerim galeriye geçmiyo bide geçiş yapmıyo ayrıca son yüklediğiniz linki yükleyince güncelleme mevcut diyo yüklüyorum yüklenmiyo
teşekkürler galeriye düşüyor da onu demek istemedim galeriyi açtığımda fotoğraf sekmesinde boş gösteriyor yerele kaydediyor sadece birde 5.4.24 den sonra yeni sürümler gelecekse şimdilik 5.4.20 yeterli bana sonra indiririm son sürümü* Telefonu İngilizce kullanırsan Kameradan Galeriye geçişte sorun yaşamazsın. Bu genel bir sorun. Dilden kaynaklıdır. İsteyen 3. Parti kamera programı yükleyerek sorunu halledebilir.
* Çekilen resimler galeriye düşüyor. Sorun yok. Az önce denedim.
* 5.4.24 son sürümdür. Güncelleme istemez. Eski sürümlerde "yeni sürüm mevcut" uyarısı alırsınız. Ancak yükleyemezsiniz. Gelen güncelleme Xiaomi Redmi-1 içindir. Discoverye bu modelden portlama yapılıyor.
teşekkürler galeriye düşüyor da onu demek istemedim galeriyi açtığımda fotoğraf sekmesinde boş gösteriyor yerele kaydediyor sadece birde 5.4.24 den sonra yeni sürümler gelecekse şimdilik 5.4.20 yeterli bana sonra indiririm son sürümü
Eline emeğine sağlık son sürümü kullanıyor galerideki kasmalar hariç muhtesem
5.4.24 ü kuruyorum ama beta diyor. fu ll sürümü gelecek mi.
Ses seviyesi 5.4.17 ye göre daha az nasıl yukseltiriz
V6 üzerinde çalışan Mi-Tools yok mu? Mevcutta ki 2.0.7 çalışmıyor da
Ayarlar Uygulamasında "Miui v6 Extra Menü" Altında WSM TOOLS var. Onu Kullan.
bluetooth da sorun mu var. başka cihazlardan dosya alamıyorum. ama atabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?