Porsche 200.000 Adet Cayenne Üretti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
Porsche 200.000 Adet Cayenne Üretti

Porsche, ilk duyurusunu yaptığı 2002′den günümüze kadar 200.000 adet Cayenne üretmenin sevincini yaşıyor.
200.000. Cayenne , V8 motora sahip GTS. Ateş kırmızısı renkte üretilen yeni Cayenne Ortadoğu yolcusu.

Porsche’un SUV piyasasında başarıyı yakalayan otomobili Cayenne, sadece Avrupa ve Amerika’da değil Çin’de, Rusya’da, Latin Amerika’da, Ortadoğu’da ve Güney Afrika’da da satış rekorları kırıyor.
Ortadoğu’lu bir müşteriye gideceğini bildiren Porsche, müşterisinin kimliğini açıklamadı.

bidibidi12

bidibidi12

Üye
haketmiyor değil :)

İşçilik (10) Mükemmel bir işçiliğe sahip.
Görüş
(9) Yüksek yapısına rağmen görüş problemi yok.
Performans (9) 500 HP'lik motorla Cayenne Turbo'nun performansı süper spor otomobillerseviyesinde.
Tüketim (4) En büyük dezavantajı.
Konfor (9) Hem kullanışlı hem de konforlu.
Frenler (9) Frenleri de ağırlığına rağmen birçok spor otomobilden iyi.
Yalıtım
(9) Ses yalıtımı kullanıcısını rahatsız etmeyecek düzeyde.
Donanım (8) Yüksek bir donanım seviyesine sahip.
Fiyat (7) Performansı, işçiliği, kalitesi ve diğer özellikleriyle verilen parayı tamamen hakediyor.Sonuç (8,2)Porsche Cayenne Turbo, hem gücü hem konforu hem de kalitesiyle kendine çok özel bir yer edinmiş. Süper spor otomobil performansıyla bu seviyede bir konfor ve kullanışlılığı bir arada bulmak gerçekten zor. 168 bin Euro’luk baz fiyatına baktığımızda ise rakiplerinin bir adım önüne kolayca geçtiğini söyleyebiliriz. Cayenne Turbo’nun eleştirilebilecek belki de tek yanı yüksek yakıt tüketimi oluyor.

Alıntıdır

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
haketmiyor değil :)

İşçilik (10) Mükemmel bir işçiliğe sahip.
Görüş
(9) Yüksek yapısına rağmen görüş problemi yok.
Performans (9) 500 HP'lik motorla Cayenne Turbo'nun performansı süper spor otomobillerseviyesinde.
Tüketim (4) En büyük dezavantajı.
Konfor (9) Hem kullanışlı hem de konforlu.
Frenler (9) Frenleri de ağırlığına rağmen birçok spor otomobilden iyi.
Yalıtım
(9) Ses yalıtımı kullanıcısını rahatsız etmeyecek düzeyde.
Donanım (8) Yüksek bir donanım seviyesine sahip.
Fiyat (7) Performansı, işçiliği, kalitesi ve diğer özellikleriyle verilen parayı tamamen hakediyor.Sonuç (8,2)Porsche Cayenne Turbo, hem gücü hem konforu hem de kalitesiyle kendine çok özel bir yer edinmiş. Süper spor otomobil performansıyla bu seviyede bir konfor ve kullanışlılığı bir arada bulmak gerçekten zor. 168 bin Euro’luk baz fiyatına baktığımızda ise rakiplerinin bir adım önüne kolayca geçtiğini söyleyebiliriz. Cayenne Turbo’nun eleştirilebilecek belki de tek yanı yüksek yakıt tüketimi oluyor.

Aynen Katılıyorum Sana Kardeşim;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt