Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
13 tane yeteneği 10 yıldız. 705 başarı puanı var. Wiw başarıları dahil. 12 yaş üzeri annesi ölmüş çocukları var.
Fiyatı 250 TL + şirket lisansıdır. Yani size yaklaşık 295 TL'ye geliyor. Şirket lisansını başka bir karaktere değil kendinize alacaksınız. Çünkü karakter üzerinde bazı şirket hisseleri var. Karakter el değiştirmeden önce lisans alınıp, sahip olduğu hisselerden bazıları başkalarına devredilecek.Ve şu an dahil olduğu grubundan ayrılacak. Banka hesabında dilenen miktarda para bırakılabilir. Bu ayrıntılar konuşulur
Karakterin özellikleri:
XXX XXX
XXX, 38 yaşında,
XXX üyesi bir bay.XXX sahnede
XXX adını kullanıyor. XXX şu anda
Buenos Aires içinde, XXX isimli mekanda.
İstanbul şehri vatandaşı. Son çevrimiçi oluşu: 18/10/2010 Popmundo'ya 1129 gün önce girdi.
XXX XXX,
hafifmeşrep bir insan ve
mükemmel derecede
çekici,
çığır açan dış görünüşe sahip. XXX
zeka olarak
mükemmel seviyede.XXX,
hoş bir
sese ve
mükemmel bir
müzik yeteneğine sahip.
Banka Hesapları
XXX adlı karakterin bankada 6 550 000 $ nakdi var.
XXX şu anda bunları giyiyor:
Deri Ceket
Satanik Haç kolyesi
Güneş Gözlüğü (Siyah)
Nişan yüzüğü
Kulak Tıkacı
3 erkek 3 kız çocuğu var. Kızlardan 2 tanesinin annesi ölü ve 13'er yaşındalar. diğer kız 11 yaşında. Oğlanlar 5,8 ve 10 yaşlarındalar.
Gelelim yeteneklerine:
Yazması çok uzun süreceğinden screenshot ekliyorum
Başarılar da aynı şekilde yazması uzun
damadın halasından screenshot geliyor:
Ciddi ve güvenilir bir alıcıysanız benimle iletişime geçin lütfen. İzmir'de yaşıyorum. Aynı şehirdeysek ödemeyi elden alabilirim. Ya da banka hesabıma aktarabilirsiniz. Msn adresim:
[email protected] ekleyin konuşalım. (kesinlikle takas istemiyorum. nakit ödeme gerekiyor)