popmundo satılık karakterler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pearl115

Üye
    Konu Sahibi
popmundo satılık karakterler
arkadaşlar 3 tane karakter satıyoruz çok ucuza...(40-50knt) bi rock grubu izmirden oyundaki adları sonnur alkan,okşan karaduman,tümay uğurlu.tuneye çıkmaya hazırlanıyorlar almak isteyen pm atsın:oke:

okyanus_06

Üye

Bu yeteneklere sahip karakterim satılıktır..Zeka: Mükkemmel seviyede. müzik yeteneği çok iyi..Yetenekler az gibi görünüyor olabilir. şu an enz az düzgün seviyede konser verebiliyor ve konser sonu3* performans alıyorum..toplam puanım 110 ve( artacaktır ).Karakterimin ismi: Deha Yıldız..Fiyatı sadece 30 tl!!! almak isteyenler bana tel numaraları ile birlikte mail atabilirler acele edin!!! [email protected]

ufonunhemenalti

Üye
Arkadaşlar 710 günlük popmundo karakterimi satıyorum. Çok fazla para veya kontör istemeyeceğim. Sadece eskisi kadar oynayamıyorum, oynamak isteyen arkadaşlara çok uygun bi şekilde verecem. Karakterin ismi Irvine Cleary... Ayrıntılar için [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar 710 günlük popmundo karakterimi satıyorum. Çok fazla para veya kontör istemeyeceğim. Sadece eskisi kadar oynayamıyorum, oynamak isteyen arkadaşlara çok uygun bi şekilde verecem. Karakterin ismi Irvine Cleary... Ayrıntılar için [email protected]
msn için [email protected]

SugarC.K

Üye
Bende satıyorum 320 günlüktür.Londrada yaşıyor.Satış Elemanı Olarak haftalık 2 625 TL kazanıyor.Karekterimim Tamamen Şovmenlik Üzerine Kurulmuştur.Grupu yoktur.Ama konserlerde aktif ve başarılıdır.Şimdi Yetenekleri Alta Var.Başarıları 90 Puandır.Ne kadar Derseniz zararına 10 Tl ye Satıyorum İlgilenen Olursa [email protected] dan ulaşılabilirler....

Kişisel yetenekler

--------------- Ekleme ---------------

Bende satıyorum 320 günlüktür.Londrada yaşıyor.Satış Elemanı Olarak haftalık 2 625 TL kazanıyor.Karekterimim Tamamen Şovmenlik Üzerine Kurulmuştur.Grupu yoktur.Ama konserlerde aktif ve başarılıdır.Şimdi Yetenekleri Alta Var.Başarıları 90 Puandır.Ne kadar Derseniz zararına 10 Tl ye Satıyorum İlgilenen Olursa [email protected] dan ulaşılabilirler....

Kişisel yetenekler

Adı-Samantra İlles dir
;
Bir Karakterim Daha Var;)

Adı=Ekin Bihter
Şok Viptir(Anca onu yapabilim zaten ama sıkıldım ondan:))
Puanı:700 Etkisi altında: Hamilelik
882 günlüktür.
Ekin Bihter, vakur bir insan ve derecede çekici, dış görünüşe sahip. Ekin zeka olarak seviyede. Ekin, bir sese ve bir müzik yeteneğine sahip.

Ekin Bihter karakterim 4 çocuklu(5.yolda)2 evlilik yapmıştır.
bankada 162.000 vardır.
Üstelik hatırlatıyım tekrar vip...
Ne Kadara satıyorsun derseniz 40 tL dir(pazarlıkla belki 30 olur)Ama bu karakter hem vip hemde herşey yapılmış 70 tl eder kaçırmayın derim....

Ulaşmak isteyenler [email protected] dan ulaşsınlat.

selen_naz_07

Üye
satmka nası oluyo şimdi ?

kiss1

Üye
şuan üniversitede gelişimine devam eden, 400 günlük suçlu karakterim satılıktır! 100 TL fiyatıdır!

t.suç 10*
hırsızlık 10*
hapishaneden kaçma 10*
suç keşfi 10*
kaçakçılık 9*
yankesicilik ustalığı 9*
dükkan hırsızlığı 6*
kundakçılık 6*
zimmete para geçirme 6*
t.gizlilik 5*
araç kaçırma 5*

bunlar sadece suçla ilgili yetenekler diğer yetenekleri ve daha fazla ayrıntılar için;

[email protected]

cimbombom86

Üye

13 tane yeteneği 10 yıldız. 705 başarı puanı var. Wiw başarıları dahil. 12 yaş üzeri annesi ölmüş çocukları var.

Fiyatı 250 TL + şirket lisansıdır. Yani size yaklaşık 295 TL'ye geliyor. Şirket lisansını başka bir karaktere değil kendinize alacaksınız. Çünkü karakter üzerinde bazı şirket hisseleri var. Karakter el değiştirmeden önce lisans alınıp, sahip olduğu hisselerden bazıları başkalarına devredilecek.Ve şu an dahil olduğu grubundan ayrılacak. Banka hesabında dilenen miktarda para bırakılabilir. Bu ayrıntılar konuşulur

Karakterin özellikleri:
XXX XXX
XXX, 38 yaşında, XXX üyesi bir bay.XXX sahnede XXX adını kullanıyor. XXX şu anda Buenos Aires içinde, XXX isimli mekanda.

İstanbul şehri vatandaşı. Son çevrimiçi oluşu: 18/10/2010 Popmundo'ya 1129 gün önce girdi.
XXX XXX, hafifmeşrep bir insan ve mükemmel derecede çekici, çığır açan dış görünüşe sahip. XXX zeka olarak mükemmel seviyede.XXX, hoş bir sese ve mükemmel bir müzik yeteneğine sahip.

Banka Hesapları
XXX adlı karakterin bankada 6 550 000 $ nakdi var.

XXX şu anda bunları giyiyor:
Deri Ceket
Satanik Haç kolyesi
Güneş Gözlüğü (Siyah)
Nişan yüzüğü
Kulak Tıkacı

3 erkek 3 kız çocuğu var. Kızlardan 2 tanesinin annesi ölü ve 13'er yaşındalar. diğer kız 11 yaşında. Oğlanlar 5,8 ve 10 yaşlarındalar.

Gelelim yeteneklerine:

Yazması çok uzun süreceğinden screenshot ekliyorum

Başarılar da aynı şekilde yazması uzun
damadın halasından screenshot geliyor:

Ciddi ve güvenilir bir alıcıysanız benimle iletişime geçin lütfen. İzmir'de yaşıyorum. Aynı şehirdeysek ödemeyi elden alabilirim. Ya da banka hesabıma aktarabilirsiniz. Msn adresim: [email protected] ekleyin konuşalım. (kesinlikle takas istemiyorum. nakit ödeme gerekiyor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt