pop3/imap email ayarlarini bilen?

Sponsorlu Bağlantılar

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
pop3/imap email ayarlarini bilen?
arkadaslar su email ayarini bi yapamadim. bu hotmail gmail vs. oluyor ama ben pop3 mail ayarlarini yapamadim. outlook taki ayarlari aynen denedim ama nafile. Giden port/server gelen port ve server ayarlari nasil olmalidir?

siegfried

Üye
.. giden port ayari eskiden 110 idi, simdi galiba 587 oldu, olmazsa turktelekom'a sormak lazim !

betoner

betoner

Üye
kurulumda diğer olanı seç.gelen 110 giden 587 olmalı.
bir diğer önemli nokta güvenlik ayarları tls ve ssl yada güvenlik yok şeklinde ayarları denemelisin.

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
denedim olmuyor arkadaslar. Baska kullanan tecrubesini paylasacak kimse yokmu?

cardanadam

cardanadam

Üye
ben n8 de mynet kullanıyorum diyerler seçeneyinden yaptım gayet normal bir şekilde alıyor

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
ya ne gerek var email standart program var zaten

muratsert

muratsert

Üye
port ayarları smtp : 587 pop3 : 110 olmalı ben şirket maillerimi kullanıyorum sorun yok c7 belle

----------Eklendi @ 00:48:41 ---------- Yazıldı @ 00:46:52 ----------

gelen posta ayarlarında güvenlik = kapalı , APOP giriş = kapalı ///// giden postada ise Güvenli = kapalı ve bağlantı noktası 587 şeklinde ayarla

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
port ayarları smtp : 587 pop3 : 110 olmalı ben şirket maillerimi kullanıyorum sorun yok c7 belle

----------Eklendi @ 00:48:41 ---------- Yazıldı @ 00:46:52 ----------

gelen posta ayarlarında güvenlik = kapalı , APOP giriş = kapalı ///// giden postada ise Güvenli = kapalı ve bağlantı noktası 587 şeklinde ayarla
murat kardes tesekkur ederim sonunda oldu. Guvenlik ayarlarini kapali yapmadigimdan oluyormus. Saolasin.

----------Eklendi @ 13:43:50 ---------- Yazıldı @ 13:42:42 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/n8-de-mail-ayarlari-icin-yardim-gerekli-554437.html
burdan bakabılırsın bende sırketten verılen email için yardım istemiştim Bir göz at Sanırım çözebilirsin meseleyi !

tesekkurler kardes ;)

Üst Alt