Pompeii Sapkınlarının Hazin Sonu!

Sponsorlu Bağlantılar

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
Pompeii Sapkınlarının Hazin Sonu!
Ms. 79 yılında gerçekleşen ve italya' nın pompeii şehrinde patlayan yanardağdan çıkan lavların altında kalan insanların Hikayesi

Pompeii'nin Hazin SONU..!!

Milattan Sonra 79 Yılının Baslarında Basladı Yok Oluş. Pompeii Kavmindeki insanlar zengindi istediklerini elde edebiliyorlardı.. Pompeii Aynı zamanda Sapkınlar (Zinalar) Ülkesi olarak bilinen bir yerdi. 7 Yaşında Ufak çocuklar Cinsellige Adım Atıyorlardı (Birazdan Gösterilecek Resimlerde Ufak Cocuklarla Buyuk Adam Ve Kadınlar Goreceksınız Zina Yaparken Taşa Dönüştüler) Onlar ''ALLAH''a İnanmadılar ''ALLAH'' ın Varolduguna dair bu kadar göze carpan sey varken.. Onlar Kavim' Kuruldugundan itibaren Kavimlerinde Bunu yaparlarmış Sapkınlıklarından Hic Vaz Gecmedıler Akıllarındakı Şey 5 Saniyelik Bir Zevk'ti.. Bun Ugruna Yandılar Taşa Cevrildiler..

Sonrası..!!

Birgül Büyük Bir Sarsıltı ile Uyandılar Bu Sarsıltı Hayri Alamet Deildi.. Sokaklarda Askerler,Gladyatörler ve İnsanlar kacısmaya Basladılar.. Ama Şu Kesindiki Kaçacak Bir Yer Yoktu! Oyana Bu Yana Kaçışmaya Calısırlarken Sonları Geldi Hepsı Bir Anda Taşa Dönüşü Verdiler..














 


Anıl Umut

Emekli Yönetici
Görmüştüm seneler önce teşekkürler:)
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bir anda taşa dönüşü vermeleri ilginç...
 
jackalx_06

jackalx_06

Üye
bu belgesel olarak çok yayınlanmıştı tv de, çok ilginç.



paylaşım için teşekkürler.
 
MH_ZAFER

MH_ZAFER

Üye
Allaha İnanmayanlar Ona İman Etmeyenler Size İbret Olsun...

Hiç Bir Kötülük Cezasız Kalmaz!!!
 

xErKaNx

Üye
Bu olay kuranda da gecer. Yani bu olayın kaynagı kurandır. Bu insanlar kadınları bırakıp erkek erkege iliski yasayan ALLAH C.C. nun lanetine ugramıs insanlardır.
 
dada21

dada21

Üye
teşekkürler paylaşım için
 

Benzer Konular

Mali Özdemir
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Mali Özdemir
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
904
Doğuş Pertez


Üst Alt