mrt-06
Üye
polypad c5500 tablet pc (60 tl değerindeki klavyeli deri kılıf hediye) 4 aylık kullanımlı 200tl
4 AYLIK KULLANIMLI DERİ KLAVYELİ KILIF HEDİYELİ.
ÖZELLİKLER:
-4CB hafıza
-1ghz hıza sahip.
-ARM CORTEX A8 işlemcili.
-Mali 400 grafik işlemcisi ile 3D VE HD OYUNLARI RAHATLIKLA OYNARSINIZ.(gta 3 sims 3 ve pes 12 rahatlıkla çalıştırır.)
-WiFi
-HD destek 1080p HD
-Ram:512 MB DDRIII
-32CB KADAR ARTIRMA İMKANI
-FLASH PLAYER 11 DESTEKLİ
-HDMI ÇIKIŞI
-NAVİGASYON özelliği
-VE 7 İNÇ EKRAN. Capacitive 5 nokta çoklu dokunmatik ekranı
-EN GÜNCEL YAZILIM YÜKLÜ
- 4 yönlü yerçekimi sensörü sayesinde tüm uygulamalardan maksimum görüntü rahatlğını sağlayabilirsiniz
-Ayrıca 3D videolarınızı televizyonunuza aktarabilir C 5500’ü 3D video oynatıcı olarak kullanabilirsiniz
-CİHAZ YAKLAŞIK 4 AYLIK HİÇBİYERİNDE ÇİZİK YOKTUR AYRICA YANINDA KLAVYELİ KILIF USB KABLOSU. USB GO TO VE ŞARJ ALETİ İLE GÖNDERİCEM. FİYATI:210 TL son 200 tl oldu.
DAHA FAZLA AYRINTI İÇİN
60TL DEĞERİNDEKİ KLAVYELİ DERİ KILIF HEDİYE...
bunlar resimleri
netbook aldım ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum hiçbir sorunu yoktur....
ÖZELLİKLER:
-4CB hafıza
-1ghz hıza sahip.
-ARM CORTEX A8 işlemcili.
-Mali 400 grafik işlemcisi ile 3D VE HD OYUNLARI RAHATLIKLA OYNARSINIZ.(gta 3 sims 3 ve pes 12 rahatlıkla çalıştırır.)
-WiFi
-HD destek 1080p HD
-Ram:512 MB DDRIII
-32CB KADAR ARTIRMA İMKANI
-FLASH PLAYER 11 DESTEKLİ
-HDMI ÇIKIŞI
-NAVİGASYON özelliği
-VE 7 İNÇ EKRAN. Capacitive 5 nokta çoklu dokunmatik ekranı
-EN GÜNCEL YAZILIM YÜKLÜ
- 4 yönlü yerçekimi sensörü sayesinde tüm uygulamalardan maksimum görüntü rahatlğını sağlayabilirsiniz
-Ayrıca 3D videolarınızı televizyonunuza aktarabilir C 5500’ü 3D video oynatıcı olarak kullanabilirsiniz
-CİHAZ YAKLAŞIK 4 AYLIK HİÇBİYERİNDE ÇİZİK YOKTUR AYRICA YANINDA KLAVYELİ KILIF USB KABLOSU. USB GO TO VE ŞARJ ALETİ İLE GÖNDERİCEM. FİYATI:210 TL son 200 tl oldu.
DAHA FAZLA AYRINTI İÇİN
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
VEYA
BAKIN (ANKARAYA ELLE veya ptt kargo ŞEHİR DIŞI ptt KARGO OLABİLİR)60TL DEĞERİNDEKİ KLAVYELİ DERİ KILIF HEDİYE...
bunlar resimleri
netbook aldım ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum hiçbir sorunu yoktur....