Polypad 7200HD Aldım.Merak eden Sorusu Olan Buyursun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Polypad 7200HD Aldım.Merak eden Sorusu Olan Buyursun
Pazartesi Günü 23/Temmuz 2012 Telefon Almaya Giderken NT Mağzasında Gördüm Beğendim Aldım.
Cihaz Ramos w17 Pro ile aynı yada Kısmen Aynı
Cihazın Fiyatı 350 Lira+Koruyucu Darbe emici Kılıf+8GB Class 10 Kart aldım 400 Lira hepsi.
inceleme yapacak vaktim yok malesef bende Erol Dizdar Hocanın incelelemsinden 2-3 resim Alıntı Yapdım ve Kendi yourum tecrubelerim programlarımı paylasmak istedim.

Yazılım Guncelleme:
-Hafıza Kartının Ana Dizine W17PRO Herpa_20120710.rar dosyasını Atıyoruz.
-Cihazı Kapatıp Yukleme Modu ile Açın.

-Menuden Apply Update from SD seçin

-Ses Açma Kısmı ile W17PRO Herpa_20120710.rar dosyayısını bulup açma tuşuna bir kere basıp bırakın gerisni cihaz yapıyor aynı menu gelecek reboot now diyoruz.
Yazılım Guncelleyince Marketi Aktif Etmek için:
-Hafıza Kartının Ana Dizine google_ics_patch0316.zip dosyasını Atıyoruz. .
-Cihazı Kapatıp Yukleme Modu ile Açın.

-Ses Açma Kısmı ile google_ics_patch0316.zip dosyayısını bulup açma tuşuna bir kere basıp bırakın gerisni cihaz yapıyor aynı menu gelecek reboot now diyoruz.
Root Yapmak için Gerekenler:
-Önce Tabletimize SuperUser.apk yı indiriyoruz.
-Sonra W17 Root Dosyası Gerekecek
-Bu Dosyayı açmadan direk kartın ana dizine yapıştırın.
-Yukleme Modu ile Açın.

-Ses Açma Kısmı ile Root dosyayısını bulup açma tuşuna bir kere basıp bırakın gerisni cihaz yapıyor aynı menu gelecek reboot now diyoruz.
#Ekran Görüntü Kalite Hassasiyet:
Geyt iyi ve Tatmin edici ayrıca Her enkadar 7 inch Yazsada gayet geniş ve yan kullanımda nette sörf gayet iyi oluyor.
#Güç-Performans:
Ayarlarda 3 Farklı Ayarlanabiliyor.1.3ghz gördüm 1.5ghz yazıyor.
#Batarya Performansı:
-İlk Şarjı 10saat doldurdum batarya %96 yazıyordu.
-Toplam 36 saat Çalıştı.36saat sonra kapandı.
-30saat bekleme +6Saat Aktif Kullandım
-Bu 6 saatin 3.5saati wifi Açık Nette ve Markette Takıldım.
-Bu Sure zarfında Yazılım Guncellemesi ve ROOT Yaptım.
1.5 gün kullanmış oldum
-6saatte doluyor Aktif kullanımda 5 saatte biter herhal.
#Isınma-Kasma Donma:
-Ben 2 saat aralıksız wifi açık kullandım çok çok az ısınma yapar gibi oldu.
-bu cihazların sıcaklığı atması için bir ızgara vb yok tum tabletler az cok ısınıyor.
-Sıcaklık hissedilecek kadar veya tutamayacak kadar çok sıcak değil.

fLuke!

fLuke!

Üye
kardeş ben de aynı modelden bugün aldım.şimdiden bu root işlerine girmek istemiyorum.makina güzel ama.:oke:

kaanslmz

kaanslmz

Üye
arkadaşlar hala bir sorun çıkmadı dimi cihazlarda? Ben de almayı düşünüyorum da bir süre sonra sorun çıkarabilir diyorlar. Ayrıca ben oyun düşkünüyüm, bütün oyunları oynayabiliyo musunuz

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Güle güle kullan arkadaşım.
Bir komşumuzda da aynısından var, güzel cihaza benziyor. Peki bu tablete nasıl oyun yükleyebiliriz? Marketten yüklemeye çalışınca (-101) diye bir hata veriyor.

kuark2468

Üye
cihazın sorunları var mi varsa neler almaya düşündüğün bir model ama sorunla uğraşamam onun için çok önemli cevaplarınız

faruk_sarıtemur

Üye
Bende bugün almayı düşünüyorum inşallah vereceğim paraya değer bir üründür

wagabont

Üye
Büyük oyunları yükleme problemi var. Çözümünün olabileceğini düşünüyorum ama bulamadım.

seratikon02

Üye
Kardeşim bende 1 hsfta önce 7208hd tableti aldım aynı fiyattalar denebilir 7208 Sound ben cooook memlunum oyun derseniz dead trigger gta 3 ve 30 adet birbirinden güzel oyun yükledim cpu settings den performans modunu açin dead trigger ve gta 3teki ufak takilmalar filan yok oliyor tabletim super ben bimexten 326liraya 6 taksitle aldim şu anda en uygun bmex teknosaeda 359lira ona gore alabilirsiniz cok guzel tablet

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
arkadaşlar vınn ıle nasıl bağlantı yapılıyor ayarları bır turlu olmadı yaa

thomas anderson

Üye
Merhaba bende 7208 HD modelini aldım ancak bir kaç sorunum var yardımcı olursanız çok mutlu olurum
1) İlk aldığımda 12 saat şarjda durmasına rağmen batarya simgesi şarj olmaya devam ediyordu bende çektim fişini.
2)Şarj olurken bir ışık saçması oluyor her 10 saniyede bir ekranda bu normal mi (10 snyede 1 ledte çizgi halinde beyaz ışık oluyor ve parlama oluyor şarj olurken )
3) Bazı uygulamalar ters açılıyor
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim

kmutlu

Üye
BEnde polypad 7208 i var bi üst modeli hiç bi sıkıntısı yokta birtek tablet açılırken ekran gidip geliyo bu sizdede oluyo mu nasıl düzeltilir?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt