Polypad 7200 Hd vs Ainol Novo 7 Auro 2 vs Concord Smartpad 8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

)))

Üye
    Konu Sahibi
Polypad 7200 Hd vs Ainol Novo 7 Auro 2 vs Concord Smartpad 8
Merhaba arkadaşlar.Başlıkta belirttiğim 3 ürün arasında kaldım.Benim için oyun ve internet performansı önemli.Ayrıca çok film izlediğim için dolayısıyla ekranıda önemli.Ekran hassasiyeti iyi olmalı. Ürünler sırasıyla şöyle:




Şimdiden teşekkür ederim...
 


FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Concord'u ele bi kere Hd ekran var polly pad'te Aurora için de bol Rom filan bulma ihtimalin var yani bu iki seçenekten hangisini alırsan rahat olursun :D
 
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Concord ile S2 nin tüm oyun ve programları uyumlu mu oluyor acaba? Eğer uyumluysa Concord uyumluluk+beraberinde gelen kutu içeriği fazlalığıyla bence 1 adım önde. Ekran çözünürlüğünden dolayı da 1 adım geride :)

Diğerlerinin işlemcileri "1,5ghz A9 Cortex dual core" olarak geçiyor ama Concord un "1,6ghz Arm 10, Cortex8 çoklu çekirdek" olarak belirtilmiş. Burda bir aldatmaca mı var acaba?
 

Fati123

Üye
Concord 8 almayı düşünüyorum bugün yarın ben de :)
 

sisperdesi

Üye
Eğer hala almadıysan sana concordu tavsiye ederim.Tabi bakıldığı zaman diğerlerine göre çok geri gibi kalıyor ama şuan bende concord smartpad 8 var yeni aldım çok memnunum internette o kadar yazıyolar donuo bozuldu reset atıor vs. diye Şuana kadar hiçbir donma vs. şeyler olmadı. ayrıca hepsinin ekranı HD dir. Çözünürlüğe gelince 800*480 dokunma bakımından daha rahat oluyor diğerleri biraz daha küçük kalıyor. Ayrıca teknik destek bakımından da çok rahat. Hemen ara veya forumuna yaz anında cevap alırsın. Gerekirse uzaktan ağlantı kurup yine senin işini hallederler. Kısacası ben concord smartpad 8 i öneririm gerisi sana kalmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt