Polislik Sınavi İptal Edildi(Yaşasın Cemaat! Cennetliksiniz)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Polislik Sınavi İptal Edildi(Yaşasın Cemaat! Cennetliksiniz)
2009 polislik sınavı sorularının çalındığını bilmeyen kimse kalmamıştı. Sınava giren Onbinlerce polis olma sevdasıyla yanıp tutuşan genç, sınav sorularının çalındığını duyunca adete yıkılmıştı. Sınava giren öğrencilerin çoğu büyük bir umutsuzlukla sınav sonuçlarının açıklanacağı günü bekliyordu. Sonuçların açıklanmaması, hepimizin kafasında acaba 2009 PMYO sınavı iptal edilecek mi sorusunun oluşmasına yol açtı.
Kafamızda soru işaretleri dolanırken beklenen açıklama ÖSYM den geldi. 13 eylül polislik sınavı sorularının çalındığı ösym tarafından da doğrulanınca sınavın iptal edilmemesi için bir neden kalmadı ve ÖSYM 2009 PMYO sınavını iptal etti.
Peki sınavın iptal edilmesinin ardında ne olacak? Yeni bir sınav yapılacak mı?
Tabi ki, PMYO 2009 sınavının iptal edilmesinin ardından yeni bir sınav yapılacak. ÖSYM tarafından yapılan bir açıklamaya göre yeni polislik sınavı 1 Kasım 2009′ da yapılacak. Sınav saat 9.30 da başlayıp 11.30 da son bulacak.
Sınava giriş belgeleri ise, 15 ekim 2009 tarihinden itibaren adayların evlerine postalanmaya başlayacaktır.
Umarım, bu haber hepinizi sevindirmiştir ve bir daha böyle sınav soruları, emek hırsızları tarafından çalınmaz.
Yorum:Adam akıllı bir sınavın dahı yapılamadıgı bır ülkede kim neye güvenır ki,sonra halk neden azıttı neden ısyan ettı olur

--------------- Ekleme ---------------

Sorular çalınmadı kı verıldı resmen,Ösym de onların polısler de onların..
Adamların havalarına bakın yaa bu kadar pişkinlik olamaz,ya onlardansınız ya da kaybedenlerın tarafında..
Biri bu oyunu bozsun resmen daha bugun arkadasım zar zor hazırlandıgı sınavın ıptal edıldıgını ögrenınce göz yaslarına boguldu ve netıceyı cok ıyı beklıyordu..İnsanlık dın ıman Allah korkusu ve saygısı bunu mu gerektırır eyy agızlarından Allah ı düşürmeyenler?
Resmen ''Görevımız Cemaat'' Ben olsam Kurtlar Vadısı Terör ya da Irak ı cevırecgıme Kurtlar Vadisi Cemaat i cevırıdım o derece yanii..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Lina_TR

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Buna sebep olanlar biranlamda "kul hakkı"nı çalmışlardır,yandılar cayır cayır.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Konu gerekli bölüme taşınmıştır.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Olayın cemaatle ne alakası var onu anlayamadım... :hmmm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
soruları feto g. cemaati verıyor kendi ögrencilerine mustafa, gidip 2 ay kamp yapıyosun, cemaate baglılık sözü veriyosun, onlar aralarından seçtıklerine soruları veriyolar. ama cemaate gebe kalma koşuluyla.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye de öyle bır yapılanma var ki,Fethullah Gülen ve yandaşlarının kurmuş oldugu bır örgüt!
İçeriği ve elemanları cok genıs amaçları sadece Türkiye degıl ,, tüm dünya!
Bu ınsanlar Allah yolunu secıyorlar,Hakk'ı savunuyorlar fakar kendılerınce kutsal sandıkları bu davada bınlerce kisının hakkını yıyorlar yanı bır nevı kul hakkı yıyorlar,üniversite okuyor musun bılmıyorum, bır kazan kapı önünde bir ''Selamun Aleyküm hayırlı olsun ''la karşılanırsın.Baksan ilk basta bır sey dıyemıyorsun.Adam Allah dıyor Peygamber dıyor Hakk dıyor İman dıyor...
Ama Hakk ıman boyle olmaz,adamlar dıyor ,ya bızdensın ya cehennemlıksın Ulan şerrefsiz sen kımsin ki benım sonumun nereye varacagı hakkında yorup yapma yetısındesın?Benim imanım senı bogar da haberın yok!!!!
İclerınde gercekten de vatansever gencler vs var.Ama artık ış oyle bir hal almıs kı bazı seyler zorla yapılıyor guya kendılerınce oraya kazandırılan bır ınsan ve sen cennetlıksın.. trajıkomık!
Ya bunca ınsanın hakkını kım vercek sız mı???
Neyse sımdı bı kac denyo atlar sacma sapan yorumlarda bulunur yıne ıs başa dustu İsa yaz babam yaz olur,kısacası arkadaslar Allah herkese akıl vermıs fıkr vermıs herkes yolunu cızer ve onlara bır sey ılla kı vesıle olur,kendınizi secılmiş ınsan sanıp pıskolojınızı boşa zorlamayın.
.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye

Sistem belli.Soruların tutuldugu yerde (muhtemelen emniyet teşkilatı veya ösym bürosu) kendi adamları var.Soruları bir kaç gün öncesinden ele geçirip Kendi yandaşlarına veriyorlar.Bunun için yazın kamp adı altında öğrencileri toplayıp cemaatler orda bir güzel kafa yıkayıp(2007 yılında oyları mevcut iktidara verme koşulu ile) kendi adamlarını yetiştiriyor ve deneme sınavı altında bir kaç soruyu değiştirerek veya ekleyerek veriliyor.Çok kişi tanıdım bu şekilde polis olan.Heleki bu Adana bölgesinde bu olaylar hat safhada.Geçen sene "polislik sınav soruları elimizde"diye ilan ile vermişler :).Bunu duyan cemaat örgütleri kahramanmaraşa kaydıracaklarmış sistemi ama sonradan vazgeçmişler demekki.2007 yılında aynı teklif bana da geldi kabul etmedim düşündüm ki birgün işim olursa en azından maaşımı alırken içim rahat edcek bu dünyanın öbür dünyasıda var.Yıllardır bu olayler mevcut arkadaşlar.Ama sistem kırılmadıktan sonra sınavı iptal etmek neye yarar?.Nasıl olsa yine birkaç gün öncesinden soruları verecekler.Üstelik bu sefer veremediklerine de verecekler.Adana olarak (genel anlamda) polislerden boşuna nefret etmiyoruz boşuna girişmiyoruz.Bu sayede bali koklayan da polis oldu başarısız öğrencilerde.Yıllardır bu düzen böyle.Acaba kaç polis hakkıyla kazandı bunu öğrenmek istiyorum?

--------------- Ekleme ---------------

soruları feto g. cemaati verıyor kendi ögrencilerine mustafa, gidip 2 ay kamp yapıyosun, cemaate baglılık sözü veriyosun, onlar aralarından seçtıklerine soruları veriyolar. ama cemaate gebe kalma koşuluyla.

olayı çok güzel özetlemissin kardeşim sağolasın(2007 de iktidara oyları vermek koşulu vardı birde)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye

Bana böyle bir şey teklif edilmedi yahu..
Polislik için de o kadar uğraşmıştım. :ehe

Türkiye de öyle bır yapılanma var ki,Fethullah Gülen ve yandaşlarının kurmuş oldugu bır örgüt!

İçeriği ve elemanları cok genıs amaçları sadece Türkiye degıl ,, tüm dünya!
Bu ınsanlar Allah yolunu secıyorlar,Hakk'ı savunuyorlar fakar kendılerınce kutsal sandıkları bu davada bınlerce kisının hakkını yıyorlar yanı bır nevı kul hakkı yıyorlar,üniversite okuyor musun bılmıyorum, bır kazan kapı önünde bir ''Selamun Aleyküm hayırlı olsun ''la karşılanırsın.Baksan ilk basta bır sey dıyemıyorsun.Adam Allah dıyor Peygamber dıyor Hakk dıyor İman dıyor...

Ama Hakk ıman boyle olmaz,adamlar dıyor ,ya bızdensın ya cehennemlıksın Ulan şerrefsiz sen kımsin ki benım sonumun nereye varacagı hakkında yorup yapma yetısındesın?Benim imanım senı bogar da haberın yok!!!!

İclerınde gercekten de vatansever gencler vs var.Ama artık ış oyle bir hal almıs kı bazı seyler zorla yapılıyor guya kendılerınce oraya kazandırılan bır ınsan ve sen cennetlıksın.. trajıkomık!
Ya bunca ınsanın hakkını kım vercek sız mı???

Neyse sımdı bı kac denyo atlar sacma sapan yorumlarda bulunur yıne ıs başa dustu İsa yaz babam yaz olur,kısacası arkadaslar Allah herkese akıl vermıs fıkr vermıs herkes yolunu cızer ve onlara bır sey ılla kı vesıle olur,kendınizi secılmiş ınsan sanıp pıskolojınızı boşa zorlamayın..

Kesinlikle katılıyorum. Ben de okuyorum ve cemaat evinde kalıyorum. Baştakilerin amacı nedir bilmiyorum ama (gördüğüm kadarıyla) öğrenciler gerçekten temiz kalplilikle, Allah'a bağlılıkla yapıyor bu işi... Sadece F.G. cemaati değil, daha bir çok yapılanma var Türkiye'de.. Masonluk da dahil tabi..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Evet Mustafa benım cemaatte ev abisi olan arkdaşlarım var cok ıyıler ve cok namuslu temız ınsanlar,ama bazı kanı bozuklar her kurumda her ısıtemde her yapılanmada oldugu gıbı yanlıs yollar tercıh edıp hak yıyor sıtlardan gecınıyorlar.
Belki de amacları ıyıdır güzeldir ama artık kimileri tiksindırmeye varacak derecedeler

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Vatansever gençlerin elbette başımızın üstünde yeri var zaten sayısı ne kaldıki bulmak oldukça güçleşti öyle gençleri.Polislik sınavı her sene oldugu gibi laçka ilişkiye gir cemaatle gebe kal gülenden al soruları kazan polisliği.Bu ülke 2030 unu göremez bunların yüzünden

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu ülkenin geleceği aydınlıktır arkadaşlar,önümüze hernekadar bazı olumsuz örnekler çıksada, bunlar kesinlikle bunu değiştiremeyecektir.lütfen olumlu düşünün ve karamsar olmayın.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Evet Mustafa benım cemaatte ev abisi olan arkdaşlarım var cok ıyıler ve cok namuslu temız ınsanlar,ama bazı kanı bozuklar her kurumda her ısıtemde her yapılanmada oldugu gıbı yanlıs yollar tercıh edıp hak yıyor sıtlardan gecınıyorlar.
Belki de amacları ıyıdır güzeldir ama artık kimileri tiksindırmeye varacak derecedeler

Malesef her yerde olduğu gibi F.G. cemaatinde sık rastlayabiliriz.
Sırf cemaatteki öğrencilerden faydalanmak için bu yapılanmaya dahil olan insanlar var.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
eVET

sx1sever61

sx1sever61

Üye
bu şerefsizler yaparlar.Cumhuriyet düşmanıdır bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt