' KalendeR '
Üye
Polislik Sınavi İptal Edildi(Yaşasın Cemaat! Cennetliksiniz)
2009 polislik sınavı sorularının çalındığını bilmeyen kimse kalmamıştı. Sınava giren Onbinlerce polis olma sevdasıyla yanıp tutuşan genç, sınav sorularının
Kafamızda soru işaretleri dolanırken beklenen açıklama ÖSYM den geldi. 13 eylül polislik sınavı sorularının çalındığı ösym tarafından da doğrulanınca sınavın iptal edilmemesi için bir neden kalmadı ve ÖSYM 2009 PMYO sınavını iptal etti.
Peki sınavın iptal edilmesinin ardında ne olacak? Yeni bir sınav yapılacak mı?
Tabi ki, PMYO 2009 sınavının iptal edilmesinin ardından yeni bir sınav yapılacak. ÖSYM tarafından yapılan bir açıklamaya göre yeni polislik sınavı 1 Kasım 2009′ da yapılacak. Sınav saat 9.30 da başlayıp 11.30 da son bulacak.
Sınava giriş belgeleri ise, 15 ekim 2009 tarihinden itibaren adayların evlerine postalanmaya başlayacaktır.
Umarım, bu haber hepinizi sevindirmiştir ve bir daha böyle sınav soruları, emek hırsızları tarafından çalınmaz.
Yorum:Adam akıllı bir sınavın dahı yapılamadıgı bır ülkede kim neye güvenır ki,sonra halk neden azıttı neden ısyan ettı olur
--------------- Ekleme ---------------
Sorular çalınmadı kı verıldı resmen,Ösym de onların polısler de onların..
Adamların havalarına bakın yaa bu kadar pişkinlik olamaz,ya onlardansınız ya da kaybedenlerın tarafında..
Biri bu oyunu bozsun resmen daha bugun arkadasım zar zor hazırlandıgı sınavın ıptal edıldıgını ögrenınce göz yaslarına boguldu ve netıceyı cok ıyı beklıyordu..İnsanlık dın ıman Allah korkusu ve saygısı bunu mu gerektırır eyy agızlarından Allah ı düşürmeyenler?
Resmen ''Görevımız Cemaat'' Ben olsam Kurtlar Vadısı Terör ya da Irak ı cevırecgıme Kurtlar Vadisi Cemaat i cevırıdım o derece yanii..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çalındığını duyunca adete yıkılmıştı. Sınava giren öğrencilerin çoğu büyük bir umutsuzlukla sınav sonuçlarının açıklanacağı günü bekliyordu. Sonuçların açıklanmaması, hepimizin kafasında acaba 2009 PMYO sınavı iptal edilecek mi sorusunun oluşmasına yol açtı.Kafamızda soru işaretleri dolanırken beklenen açıklama ÖSYM den geldi. 13 eylül polislik sınavı sorularının çalındığı ösym tarafından da doğrulanınca sınavın iptal edilmemesi için bir neden kalmadı ve ÖSYM 2009 PMYO sınavını iptal etti.
Peki sınavın iptal edilmesinin ardında ne olacak? Yeni bir sınav yapılacak mı?
Tabi ki, PMYO 2009 sınavının iptal edilmesinin ardından yeni bir sınav yapılacak. ÖSYM tarafından yapılan bir açıklamaya göre yeni polislik sınavı 1 Kasım 2009′ da yapılacak. Sınav saat 9.30 da başlayıp 11.30 da son bulacak.
Sınava giriş belgeleri ise, 15 ekim 2009 tarihinden itibaren adayların evlerine postalanmaya başlayacaktır.
Umarım, bu haber hepinizi sevindirmiştir ve bir daha böyle sınav soruları, emek hırsızları tarafından çalınmaz.
Yorum:Adam akıllı bir sınavın dahı yapılamadıgı bır ülkede kim neye güvenır ki,sonra halk neden azıttı neden ısyan ettı olur
--------------- Ekleme ---------------
Sorular çalınmadı kı verıldı resmen,Ösym de onların polısler de onların..
Adamların havalarına bakın yaa bu kadar pişkinlik olamaz,ya onlardansınız ya da kaybedenlerın tarafında..
Biri bu oyunu bozsun resmen daha bugun arkadasım zar zor hazırlandıgı sınavın ıptal edıldıgını ögrenınce göz yaslarına boguldu ve netıceyı cok ıyı beklıyordu..İnsanlık dın ıman Allah korkusu ve saygısı bunu mu gerektırır eyy agızlarından Allah ı düşürmeyenler?
Resmen ''Görevımız Cemaat'' Ben olsam Kurtlar Vadısı Terör ya da Irak ı cevırecgıme Kurtlar Vadisi Cemaat i cevırıdım o derece yanii..

.Bunu duyan cemaat örgütleri kahramanmaraşa kaydıracaklarmış sistemi ama sonradan vazgeçmişler demekki.2007 yılında aynı teklif bana da geldi kabul etmedim düşündüm ki birgün işim olursa en azından maaşımı alırken içim rahat edcek bu dünyanın öbür dünyasıda var.Yıllardır bu olayler mevcut arkadaşlar.Ama sistem kırılmadıktan sonra sınavı iptal etmek neye yarar?.Nasıl olsa yine birkaç gün öncesinden soruları verecekler.Üstelik bu sefer veremediklerine de verecekler.Adana olarak (genel anlamda) polislerden boşuna nefret etmiyoruz boşuna girişmiyoruz.Bu sayede bali koklayan da polis oldu başarısız öğrencilerde.Yıllardır bu düzen böyle.Acaba kaç polis hakkıyla kazandı bunu öğrenmek istiyorum?