Polis zanlıya yapıştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Polis zanlıya yapıştı

Polis zanlıya yapıştı

Isparta´da plakasız motosikleti akaryakıt istasyonunda sıkıştıran polisin zanlıyı yakalaması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi

Benzin alırken polisi görünce pompacıdan müsaade istedi ve oradan uzaklaştı. Şüpheli hareketler üzerine polis motosiklet sürücüsü İşler'i takibe aldı. Polisi atlatıp aynı istasyona 45 saniye sonra geri dönün motosiklet sürücüsü akaryakıt alımına devam etti.

Motosiklet sürücüsünün yeniden akaryakıt istasyonuna döndüğünü gören ekip otosundaki bir polis memuru araçtan inip koşar adımlarla oraya geldi ve motosiklet sürücüsünün boynuna yapıştı. Bu sırada motosiklet sürücüsü gaza basarak kaçmaya çalışırken arkadan ekip otosu geldi.

Ekip otosu da motosiklete arkadan çarparak hem motosiklet sürücüsünü hem de meslektaşını ölümle burun buruna getirdi. Polis memuru ve motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisiyle havaya fırladı. Sonrasında ise iki polis memuru motosiklet sürücüsüne orantısız güç kullandılar. Bu anlar akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Zanlının daha önce çok sayıda hırsızlıktan sabıkası olduğu öğrenildi.

• Beğen
Tepkiler: fnldstntn

fnldstntn

Üye
:hmmm

Unstable01

Unstable01

Üye
:) garip

OğuzcanAbi

Üye
iyi polismiş bırakmadı

efess3

Üye
Ben ordaydım konuyu cok iii bılıorm arkadasıda cok iii tanıyorm konu polıslerın zanlı dedıklerı ramazan işlere sahsı gıcıklıgından dolayı yersızce yapılmaması gereken biŞEyi yapmasıdır ayrıca ramazan işlerin deil hırsızlıktan hıc birşeyden sabıkası yoktur bu asılsız haberı kım yazdıysa gereklı mudahale yapılacaktır zaten emlıyet mesuplarına gereklı işlemler yapılacaktır

Perfect!

Üye

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Haha adam telefon kısmına telefon numarasını yazmış :d::d::d:

zirve32

Üye
ben bu habare sadece gülüyorum insanları karalamak bu kadar kolay olsa gerek o dediginiz sahsın bırakın hırsızlıgı herhangi bir sucdan kaydı bile yokdur bu haber burada nasıl boyle cıkıyor anlayamadım olay polisin sahsı gıcıklıgından oturu dogan bi olay adam haklıyken kendilerini aklamak icin haksız pozisyona dusuruyolar ama ayıp boyle seyler hırsızlık gibiitamlar bu haberi yapan kimse cok ayıp seyler o dediginiz adam cok duruwst bir kişi ayıp yani

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
ben bu habare sadece gülüyorum insanları karalamak bu kadar kolay olsa gerek o dediginiz sahsın bırakın hırsızlıgı herhangi bir sucdan kaydı bile yokdur bu haber burada nasıl boyle cıkıyor anlayamadım olay polisin sahsı gıcıklıgından oturu dogan bi olay adam haklıyken kendilerini aklamak icin haksız pozisyona dusuruyolar ama ayıp boyle seyler hırsızlık gibiitamlar bu haberi yapan kimse cok ayıp seyler o dediginiz adam cok duruwst bir kişi ayıp yani
senmisin bu adam ? ne diye savunuyorsun nerden biliyorsun artık sacmalamaya başadınız sizde.

zirve32

Üye
yok ben degilim o konustugunuz adamı hgerkes ii tanır ıspartada nasıl kişilikde biri oldugunu herseyi

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
yok ben degilim o konustugunuz adamı hgerkes ii tanır ıspartada nasıl kişilikde biri oldugunu herseyi

Kim Bu Adam *?*
Başbakan Yardımcısımı.

Hem Polisin Ne Gibi Bir Derdi Olabilirki Bu Adamla ?
Onu Acıkla Bakalım Bana...
Neden Böyle Birşey Yapma Geregi Duysun ?

Emperian

Emperian

Üye
ya arkadaşlar hiç ayıp olmasın ama polis dtp'li göstericilere birşey demez. Plakasız diye bi vatandaşı WWE güreşçileri gibi yakalar. Sanki terörist yakalıyor. O adam terörist olsa öyle yakalamaz..

Revengeful

Emekli Yönetici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...