Polis otosu devrildi: 1 şehit

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Polis otosu devrildi: 1 şehit
VAN - Van'ın Gürpınar ilçesinde polis otomobilinin şarampole yuvarlanması sonucu 1 polis memuru şehit oldu. Van-Hakkari karayolunun 20. kilometresindeki Gürpınar Polis Kontrol Noktasında görevli polis memuru İsa Çevik (35), gece saatlerinde İlçe Emniyet Amirliğine ait 65 A 0407 plakalı otomobil ile ilçe merkezine gittiği esnada, fırtına nedeniyle yola taşınan ot balyalarına çarptı.
Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Çevik'in kullandığı otomobil, şarampole yuvarlandı.

Meslektaşlarının yardımıyla araçtan çıkarılan Çevik, kaldırıldığı Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi.

ŞEHİT POLİS İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ
Şehit olan polis memuru İsa Çevik için Van Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.
Gürpınar ilçesinde geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren polis memuru Çevik'in cenazesi ambulansla Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınarak, Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi.
Törene 4 yaşındaki oğlu Mert Ali ile katılan şehit eşi Buket Çevik, ayakta durmakta güçlük çekti. Törenin ardından İsa Çevik'in cenazesi, memleketi Eskişehir'e gönderildi.
Şehit Çevik'in cenazesi, Van'daki törenin ardından uçakla Ankara'ya, oradan da karayoluyla memleketi Eskişehir'in Günyüzü ilçesine bağlı Gümüşkonak beldesine getirildi.
Evli ve bir çocuk babası Çevik'in Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze namazı öncesi Fevzi Çakmak Mahallesi Lale Sokağı'nda ailesinin yaşadığı eve götürüldü. Bu esnada şehit polis memurunun babası Ahmet, annesi Ayşe, eşi Buket Çevik ve diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Fenalık geçiren acılı eş Buket Çevik'e, sokakta hazır bekleyen 112 Acil Servis ekibi müdahale etti.
Daha sonra polislerin ve vatandaşların omuzlarında Musalla Meydanı'na getirilen polis memurunun cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gümüşkonak Belediye Mezarlığı'nda toprağa verildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Furkan Emekli
Cevap
2
Görüntüleme
303
Furkan Emekli
Furkan Emekli
Cevap
3
Görüntüleme
475
OttomaN TigeR
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
361
Emrgncy
yavuzkaraca
Cevap
0
Görüntüleme
372
yavuzkaraca


Üst Alt