Polis gözlerine inanamadı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Polis gözlerine inanamadı!
ABD'de dört yaşındaki bir kız çocuğu 6 kiloya düşmüş halde ölü olarak polis tarafından bulundu.

New York'ta pis bir apartman dairesine giden polis, adı Marcehella Pierce olarak açıklanan küçük kızı annesinin yatağında ölü olarak buldu. Yatağın hemen yanında bir bebek karyolası olduğu belirtilirken, küçük kızın el ve ayak bileklerindeki izlerden yatağa bağlandığının sanıldığı kaydedildi. Kızın 30 yaşındaki annesi Carlotta Pierce ile büyükannesi gözaltına alınırken, prematüre doğan Marchella'nın gelişmemiş bir çocuk olduğu, ciğerlerinin gelişmediği kaydedildi. Çocuğu bir deri bir kemik halde bulan polis küçük kızın açlıktan ölüme terk edildiğini düşünüyor. Küçük kızın kesin ölüm nedeni otopsi sonuçlarında belli olacak​

• Beğen
Tepkiler: gencfbdevil, M3L!H, Necmati ve 3 diğerleri

loss_pain

loss_pain

Üye
oğuz yazını değiştirmediğin sürece konularına girmeyi düşünmüyorum..:bann: çünkü okunmuyor anla artık..

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
deistirdim eskiden kalma o yazi

Revengeful

Emekli Yönetici
:hmmm

Perfect!

Üye
ben anlıyorum oğuz boş ver :d: :ehe

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
saol halil

kol@j

kol@j

Üye
ne biçim iş bu be!

cevap vermek bile esef verici bu konuya...
artık bu işi yapanların ruh hali ne kadar iğrenç

nejdet can

nejdet can

Üye
oğuz yazını değiştirmediğin sürece konularına girmeyi düşünmüyorum..:bann: çünkü okunmuyor anla artık..
Bence haklısın kardeşim yazıyı görünce gözlerimde ağrı başladı bu mesajı yazmayı gerekli gördüm...
:bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon:

Anlasın artık kardeşimiz Rica ederiz lütfennnnnnnnn

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
harbiden iğrenç bi davranış
bu arada yazı tipimi deiştirdim arkadaşlar

konyarapp

Üye
otopsi sonucu belli olmuş mu ?

SilentOne

SilentOne

Üye
otopsi sonucu belli oldumussmu

M3L!H

M3L!H

Üye
Yazık olmuş ya :ağlarım:

Necmati

Necmati

Üye
amerika değilmi abi..
hiç şaşırmadım...:off:

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
her pislik onlardan cikio zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt