looney
Üye
-
Konu Sahibi
-
bencede katılıyorumya pusu ya kadar bende yakından takip ettim...ama tadında bırakmaları gerekiyordu...
şimdi BENCE yapmak istedikleri....
küçük çocuklar onlara özenip racon kesmeye çalıştıkları ve şiddete yöneldiği için...kimse polat alemdar olamaz olmaya çalışanın sonu bu olur demek...artık toplumsal mesajlar vermek istiyorlar....
dediğim gibi
BENCE...
bnde katılıyrm..bencede katılıyorum
bu diziyi hiç izlemedim
izlemeyede gerek duymuyorum
sadece sinema filmi çekmişlerdi onu izlemiştim
Ben böyle İnsanın Kafasını Karıştıran Saçma Osman Sınav Yapımlarını Sevmemizleseydin severdin be nie öyle diyon ki nazy
osman sınav buyuk bi yönetmen öyle deme beBen böyle İnsanın Kafasını Karıştıran Saçma Osman Sınav Yapımlarını Sevmem
Tabi Sadece Bana Saçma Geliyor Sizin Zevkinize Saygım Var
aynen heya valla yeni bölümlerden pek bişi anlamadım.Hadi neyse onları geçtik 20 dakikaya bir 15 dakika reklam olurmu ya dizi 9.45 de başlıyor 12.30 u buluyor
arkadaşlar izlemeyen izlemesin bu bir...
osman sınavın filmi çoktan bitti kurtlar vadisi pusunun yönetmeni o değil bu iki...
43.bölümde de görüldüğü gibi verilen hiç bir hapı içmemiştir polat alemdar.yani eroinman olmayacaktır bu üç...
son olarak filmin senaryosu hakında eleştiriler...
siz şu ana kadar kaç tane film görünüzki yayınlanan şeyler1-2 ay geçmeden gerçek hayatta oluyor?
siz kaç tane film gördünüz ki bu kadar ince mesajlar verip kimsenn söyleğemediği gerçekleri söylüyor?
bnları bir düşünmenizi isterim
benim vadide en sevdiğim adam iskender büyük bence polat daha dünkü çocuk iskenderle baş edemez hiç sanmıyorum
dizinin fazla reklam vermesi onun ne kadar çok izlendiğinin göstergesidir...bu da sadece benm ve prettygirlin böyle düşünmediğinin kanıtıdır...
adın gecti ya katılkatılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?