Polat Alemdar Gibi Olmak Istiyordum.

Sponsorlu Bağlantılar

swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
Polat Alemdar Gibi Olmak Istiyordum.
<div align="center"></div>
<div align="center">"Polat Alemdar gibi olmak istiyordum. Birini vurmam gerekiyordu"</div>
RİZE&#39;nin Fındıklı İlçesi&#39;nde, silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan İstanbul Barosu avukatlarından Cihan Eren&#39;in, kendisini silahla yaralayan Serhat Karadeniz&#39;in de daha önce avukatlığını yaptığı ortaya çıktı. Zanlı Serhat Karadeniz&#39;in daha önce çevresindekilere meşhur olmak için birini vuracağını söylediği, ancak psikolojik rahatsızlığı nedeniyle ciddiye alınmadığı bildirildi. Bu arada saldırının Eren&#39;in karşı çıktığı Karadeniz Sahil Yolu yapımıyla ilgisinin olup olmadığı araştırılırken, dün Bölge İdare Mahkemesi&#39;nin kararıyla bilirkişi heyetinin bu yol güzergahında yaptığı keşife avukat Eren vurulduğu için katılamadı.

18 Nisan günü, Fındıklı İlçesi&#39;nde saat 12.30&#39;da meydana gelen olay şöyle gelişti: İstanbul Barosu avukatlarından 60 yaşındaki Cihan Eren, kendisine ait 34 AL 8800 plakalı cipin arka koltuğunda, marketten alışveriş yapmaya giden şoförü Bülent Süer&#39;i beklerken, daha önce psikolojik tedavi gördüğü belirlenen 25 yaşındaki Serhat Karadeniz&#39;in silahlı saldırısına uğradı. Karadeniz, cipin kapısını açarak iki el ateş etti ve olay yerinden kaçtı. Kurşunlardan birinin karnına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Avukat Cihan Eren, önce Ardeşen, daha sonra da Rize Devlet Hastanesi&#39;ne kaldırıldı. Bağırsaklarının parçalandığı anlaşılan Eren, Trabzon&#39;daki KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi&#39;ne sevkedildi. Halen yoğun bakım ünitesinde tutulan Eren, hayati tehlikeyi atlatamadı.

POLAT ALEMDAR OLACAKMIŞ

Olay gecesi saat 22.00 sıralarında Fındıklı&#39;nın Aksu Mahallesi&#39;ndeki evinde yakalanan Serhat Karadeniz, dün çıkarıldığı mahkemece adam öldürmeye tam teşebbüs suçundan tutuklandı. Karadeniz&#39;in ifadesinde, "Kurtlar Vadisi&#39;ndeki Polat Alemdar gibi birisi olmak istiyorum. Bunun için ünlü birini öldürmem gerektiğine karar verdim. Fındıklı&#39;daki en ünlü kişinin Cihan Eren olduğunu düşündüm ve bir süre takip ettikten sonra kurşunladım&#39;&#39; dediği öğrenildi.

SORUŞTURMA GENİŞLETİLDİ

Fındıklı Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, Serhat Karadeniz&#39;i azmettiren kişi ya da kişiler olup olmadığının belirlenmesi için soruşturmayı derinleştirdi. Yapımı süren Karadeniz Sahil Yolu inşaatının Fındıklı&#39;nın Aksu Mahallesi&#39;ndeki plajları yoketmesine karşı yürüttüğü çalışmalarla tanınan ve mahalle halkını örgütleyerek kısa süre önce plajda bir eylem yapılmasını da sağlayan Avukat Cihan Eren&#39;in, bu nedenle öldürülmek istendiği iddialarının doğru olup olmadığı da soruşturma kapsamında araştırılıyor.

SİT KURULU KARARINA İTİRAZ ETMİŞTİ

SİT Kurulu, Karadeniz Sahil Yolu&#39; nun, 3&#39;üncü derece SİT alanı olan Fındıklı&#39;nın Aksu Mahallesi sahilinden geçişine yaklaşık 5 ay önce `üstün kamu yararı&#39; olduğu gerekçesiyle olumlu rapor vermiş, ancak Avukat Cihan Eren bu karara Trabzon Bölge İdare Mahkemesi&#39;nde itiraz etmişti.

KEŞİF YAPILDI

Trabzon Bölge İdare Mahkemesi, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu ve Karayolları görevlilerinden oluşan bir heyet, Cihan Eren&#39;in itirazını değerlendirmek için bugün, Eren&#39;in villasının da bulunduğu Fındıklı&#39;nın Aksu Mahallesi sahilinde keşif yaptı. Eren kurşunlanmasaydı, bugünkü keşife katılacaktı.

BİRİNİ VURACAĞIM DEDİ KİMSE İNANMADI

Cihan Eren&#39;in şoförü Bülent Süer, olaydan sonra Serhat Karadeniz&#39;i korkutmak için havaya 3 el ateş ettiği için bugün Fındıklı Cumhuriyet Savcılığı&#39;nda ifade verdi. Süer, "Serhat Karadeniz&#39;in babası, Cihan Bey&#39;in samimi arkadaşıdır. Serhat daha önce çevresindekilere, meşhur olmak için birini vuracağını söylemiş ama psikolojik rahatsızlığı bulunduğu için kimse onu ciddiye almamıştı. Yaklaşık 4 yıl önce bir işyerine girerek çevreye ateş etmişti. O zaman Cihan Bey, komşusu olduğu için Serhat Karadeniz&#39;in de avukatlığını yapmıştı. Cihan Bey Serhat&#39;ı severdi. Bu olayın sahil yolu ile hiçbir bağlantısı olamaz&#39;&#39; dedi.

VALİ: SALDIRININ YOL İLE İLGİSİ YOK

Rize Valisi Enver Salihoğlu da, Cihan Eren&#39;in ağır yaralandığı silahlı saldırıdan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Konu yargıya intikal ettiği için fazla birşey söylemek doğru olmaz. Ancak edindiğimiz bilgiye göre, saldırgan şöhret olabilmek için böyle bir hareketi gerçekleştirmiş. Bu olay tamamen, televizyon dizilerinden etkilenerek gerçekleştirilmiş kişisel bir eylemdir. Sahil Yolu ile ilgisi yok. Cihan Eren&#39;e acil şifalar diliyoruz. Olaydan büyük üzüntü duyduk&#39;&#39; diye konuştu.
 


darkred

darkred

Üye
haa maşallah bee.başkada diycek bişey bulamıyorum
 
FrontmaN

FrontmaN

Üye
Zihinsiz...
 

keano

Üye
heheh biri daha vardi 1 sene once milliyette eleman babasininmi ne cizgili takim elbisesini alip giyip evden kacmisti... soona bi elemanda okul arkadasini kuyuya mi ne atmisti.. ifadesindede klasik cumle mevcuttu "ben polat alemdar gibi olucam" ya beyinsizler yaa... off oofff.. tabi suc kenidlerinde diil ya neyse...
 
__Midas__

__Midas__

Üye
Allahım sen bizi bu tiplerden koru ...
 

slayer

Üye
sonun başlangıcı..... daha neler görecez....

Kendini "pokemon" sanıp atlayan cocuğun ardından çizgi film yasaklanır...
Bunun gibi saldırıların ardından film 2 kanalda birden gösterilmeye devam edilir...
Ahh ülkem ah....
 

requiemksk

Üye
allahım sen bizi kapkaççılardan,hakyiyenlerden bide böyle .alaklardan koru yarabbim..
millet kafayı bozmus yaaa..
bende polat alemdar gibi olucam uleyn..:)dan dan dan
 

tofy

Üye
bunuda bir türlü anlayamıyorum nasıl bu kadar etkisinde kalabiliyorlar
demekki karakterleri oturmamış insanlar hemde kaç yaşındalar..
aklımıza mukayyet olalım
 
abuvice

abuvice

Üye
Ya bu haber bayagı eski olması lazım..
 
hidayet

hidayet

Üye
çok saçma ve aptalca

bu adam demek superman a özense yüksek bir yere çıkıp uçmak için hazırlanırdı
 

climax

Üye
özenecek başka adam bulamamış mı
 
mAd_girL

mAd_girL

Üye
kendini polat sandıgı için psikologa bile giden arkadaşım var yazık bunlara
 

RockFord Fosgate

Üye
manyak bunlar ya hem cahıl hem kısılıksız&#33;&#33;&#33;&#33; bugun hurrıyette okudum cocugun bırı spıderman gıbı atlamaya calısmıs olmus:)))baslıkta su:Örümcek adam gibi uçamadı&#33;&#33;&#33;
 
kikaksk

kikaksk

Üye
manyak len bu adam...
 
ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
ßizim sınıfta bi arkadaş var dersteyiz sınıf sessiz çocuk bağrıyo dersin ortasında memati sık kafasına mematii saklan sonra dalarız diyo
 

Langmiur

Üye
beyinsiz
 
Lion Heart

Lion Heart

Üye
Mutlaka başka hesaplarda vardır. Şimdi moda oldu polata özendim diyip de suçtan yırtmaya çalışmak. Bir arada bir hırsız yakalanınca cem yılmazın doritos reklamındaki gibi eğitim şart diye bağırmıştı. Ama bu iş sadece polat alemdar işi değil. Karadeniz yolu ile ilgili de birşeyler olabilir sanırım böyle bir şeyler hatırlıyorum.
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Gerizekalı...
 
ouSahin

ouSahin

Üye
onuda insandan sayıyoz
 

jöly

Üye
ne kadar cahilce...
görüyorlar insanlar etki altında kalıp biliçsizce davranıyorlar böyle dizi ve programları yasaklasınlar
 


Üst Alt