Polaroid efsanesi geri dönüyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Polaroid efsanesi geri dönüyor!



Piyasaya ilk çıktığında herkesin kendisine hayran kaldığı Polaroid fotoğraf makineleri geri dönüyor. Eski efsane günümüzde ne kadar başarılı olacak?




Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, bir zamanların en etkileyici cihazlarından biri olan Polaroid fotoğraf makineleri üçüncü parti bir firma tarafından yeniden canlandırılıyor. Eski modellerin yenilenmiş sürümlerinin 2010 yılında raflarda olacağı belirtiliyor. Polaroid 2001 yılında iflas ettiğinde marka adı başka firmalar tarafından satın alınmış ve TV'lerden DVD oynatıcılara kadar birçok ürün üzerinde kullanılmıştı. Geçtiğimiz sene yapılan açıklamada ise fotoğrafı anında veren meşhur cihazların tamamen ortadan kalktığı belirtilmişti.

Polaroid 600 modeli günümüz teknolojisi ile ne kadar başa çıkabilecek?
Polaroid markasını satın alan The Summit Global Group tarafından yapılan açıklamada hem dijital hem de analog yeni ürünlerin piyasaya çıkacağı duyuruldu. Şu sıralarda zaten Polaroid Two adlı model piyasada bulunuyor. 4 x 3 dijital baskı yapabilen yeni modelin adının ise Polaroid Three olacağı söyleniyor. Ayrıca yeni analog modeller Polaroid 600 ve Polaroid 100 de aynı dönemde piyasada olacak. Bakalım eski efsane yeni çağda başarı yakalayabilecek mi?
 
jackalx_06

jackalx_06

Üye
nerde o eski anında baskı yapan makineler, onların yeri bir başkaydı, umarım geliştirmişlerdir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt