Polar Mobile Nokia'ya 300'den Fazla Uygulama Çıkaracak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Polar Mobile Nokia'ya 300'den Fazla Uygulama Çıkaracak!
Polar Mobile önümüzdeki 12 ay içinde Nokia'ya 300'ü aşkın uygulama çıkaracak. Ama bu uygulamalar sadece Symbian için değil; Symbian, MeeGo Harmattan ve Windows Phone için. İlk 50 uygulama Symbian için olacak ve önümüzdeki aylarda Ovi Mağaza'da yerini alacak.

• Beğen
Tepkiler: Devildare66 ve van_helsing7677

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
böyle güzel haberler görmek iyi oluyor...

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
gerçektende güzel haber :)

catdog136

catdog136

Üye
güzel haber umarım güzel programlar çıkartırlar..

halis18

halis18

Üye

Dampierre

Dampierre

Üye
bari adam gibi seyler ciksa

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0
Uruloki

Uruloki

Üye
iyi bir haber fakat uygulamalar ne kadar kaliteli olucak o merak konusu

cokonat_arda

Üye
Çıksın görelim bakalım :)

electroizm

Üye
işe yarayan program gelecekmi acaba

trontr

Üye
ya arkadaşlar uygulama istionuz da ne istionuz. ben artık uygulama çıkınca aa işime yarar diye değil bi deniyim diye indiriyorum. kullandığım toplasan 10 tane uygulama vardır. oyun çıkmıo deseniz haklısınız da sizin aklınıza gelen uygulmama var mı şu olsa ii olur dediğiniz??

Kedi Yavrusu

Üye
ya arkadaşlar uygulama istionuz da ne istionuz. ben artık uygulama çıkınca aa işime yarar diye değil bi deniyim diye indiriyorum. kullandığım toplasan 10 tane uygulama vardır. oyun çıkmıo deseniz haklısınız da sizin aklınıza gelen uygulmama var mı şu olsa ii olur dediğiniz??
hmmm bakalım.Adobe flash iyi olurdu,google earth'da kaldırırdı böyle 3 boyutlu 3 boyutlu,aaaa dur skyfireyi kaçırmayalım :ehetek tık hack olabilseydi android gibiya da şarj lazım olduğu zaman cpu hızını düşürebilseydikonu geçtim 250.000 uygulama var a aaaa...

aydnzara

Üye
Polar mobil oyun firmasımı arkadaşlas,oyunda çıkaracak mı?

trontr

Üye
hmmm bakalım.Adobe flash iyi olurdu,google earth'da kaldırırdı böyle 3 boyutlu 3 boyutlu,aaaa dur skyfireyi kaçırmayalım :ehetek tık hack olabilseydi android gibiya da şarj lazım olduğu zaman cpu hızını düşürebilseydikonu geçtim 250.000 uygulama var a aaaa...

bi mantıklı olan flash 10.3 onuda kimse yapamaz nokia isterse koyar. 250000 bin uyguluma dionda onların yarısından fazlası internet kısayolu. yok o site yok o blog bi boka yaramıor. myexplorer opera joukiospot dataquota picsel smat office bi de dzsoft ve lanternsoft ürünleri bana yetio :D diğer uygulamaları hafta 1 kez kullansam yine ii

Utku

Utku

Üye
iyi haber

_ardaa

_ardaa

Üye
Şu android markette ki 250bin uygulama için neden övünürler anlamam sanki o kadar uygulamayı telefonuna kurmuş 250bin uygulamadan toplasan 25-30 tanesini kurarsın işe yarayanlardan gerisi işe yaramadıktan sonra isterse 10milyon uygulama olsun, şimdi yazmayayım karıştırmayın yine android'i symbian konularına.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Kameraya yönelik uygulamalar çok işe yarar. Mesela slow motion :)

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
polluxea♪

polluxea♪

Üye
ii haberr ;) :)

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Şu android markette ki 250bin uygulama için neden övünürler anlamam sanki o kadar uygulamayı telefonuna kurmuş 250bin uygulamadan toplasan 25-30 tanesini kurarsın işe yarayanlardan gerisi işe yaramadıktan sonra isterse 10milyon uygulama olsun, şimdi yazmayayım karıştırmayın yine android'i symbian konularına.
Hocam bnde öyle diyorum 100 bini gereksizdir ama bizde de olsa hayır demezdik :)

SilentOne

SilentOne

Üye
oyun gelsin yha

Devildare66

Üye
ya belle çıktıktan sonra ev ekranına widgetler gelse birsürü.. stabil olsa qt ile yazılsa.. mesela ev ekranına msn tarzı bişey hoş olmazmıydı arkadaşlar? sticky notes tarzı bişeyin widgeti.. hava durumu widgeti ama animasyonlu. belledeki saat animasyonlu mesela analog saat saniye sürekli dönüyo qt ile yazılmış komple ui. developerler yaratıcı olduktan sonra 300 uygulamanın 300ü de işe yarar olabilir. bakalım.. ya ulan bi bilsem qt kullanmayı ben yaparm uygulama anasnı satiim ne tembel herifler ya.. 2milyon n8 satılmış yapın adam gibi uygulama da alırız parası neyse ***..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt