polar giysilere dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

hidayet

hidayet

Üye
    Konu Sahibi
polar giysilere dikkat
Amerikan sağlık örgütü ve avrupa sağlık örgütü TÜRKİYEDE imal edilen polar kumaşların ve bundan yapılan ürünlerin satışını yasakladı. Bunu bir kota olarak görmeyin lütfen Berkley Üniversitesi ve Californiya Üniversitelerinin yaptıkları araştırmada sadece Türkiye'de üretilen polar kumaşlarda kullanılan ve ağırlıklı olarak bursada üretilen polar kumaşların ve bunlardan yapılan her türlü giyeceğin kesin olarak kansere yol açtığını ispatlayarak satışını ve kullanılmasını yasakladı.

dünya textil birliği web sitesindede yayınlanan haber türkiyede sırf satışın durmaması ve ekonomiye zarar gelmemesi adına üstü örtüldü ve yayınlanmadı.

sadece türkiyede ucuz olduğu için polar boyalarda kullanılan bir tür boyanın kanserejon olduğunun kanıtlandığı ve çin de dahil hiç bir ülkede bu boyanın kullanılmadığı yazılan makalde türk textilin başarısından (!) bunların avrupada satışının durması ile iç piyasaya sürüleceğinden sıcak ve güzel bir kış geçireceğimizden söz ediliyor (!!)

sanayicimiz üzülmesin biz ne çernobiller görmüş ülkenin çocuklarıyız , bize polar ne yaparkiii..

NOT: raporda çıplak ten üzerine değil aynı ortamda solumamın bile kanseri tetikleyen neden olarak gösterildiği bunun içinde özellikle bebek lere ve battaniyede polar kullanılmamsına dikkat çekiyor

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yok daha neler !

Kendimi bildim bileli polar hırka'yı üstümden çıkartmadım çıkartmamda zaten, düzenli olarak 3 ayda bir kontrole giderim ama hiçbir şey çıkmadı şu güne kadar, polarlarda bir şey yok aslında bu adamlar kökten rahatsız.

DefectoR

Çevreş kardeş öyle diyon da bende bişi söylim orda üretilen bi polar vardı bende senelerce giydim ( Şu ferrari polarları daha Türkiyede satılmadan bana Hollanda'dan kız arkadaşımdan gelmişti ) ilk aldığım gibi duruyodu ama burdakiler 2 yıkamada top top oluyodu :DD

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Valla abi kalitesizler iki yıkamada porsuyor doğru ama kaliteli olanlar kolay kolay porsumuyor :) 3 yıl önce babannem dikmişti bana bi tane hala giyiyorum onu :)

_GiTaRisT_

Üye
bende polar ıseviyorum..ve bırakmam..çok sıcak tutuyor..

Caine

Caine

Üye
yok daha neler yawww :DD bizim millete ne olur ki. enflasyon, hormonlu sebzeler meyveler, kanserli poşetler, at ve eşşek etleri, farelerin üstünde cirit attığı yiyecekler felan bir sürü şey varken en son sıra polara gelir :DD :lol2:

AntiTuk

Üye
walla heç polarım olmadı hevesimde yok zaten alsaydımda bu türk malı olmazdı

lossalive

Üye
Originally posted by Caine@Oct 10 2005, 06:39 PM
yok daha neler yawww :DD bizim millete ne olur ki. enflasyon, hormonlu sebzeler meyveler, kanserli poşetler, at ve eşşek etleri, farelerin üstünde cirit attığı yiyecekler felan bir sürü şey varken en son sıra polara gelir :DD :lol2:
[post=188162]Quoted post[/post]​
Türküm doğruyum çalışkanım dayanıklıyım :DD

MagNum

MagNum

Üye
Evet bende polarları oldu bitti severim bu gune kadar da bir sorunum olmadı(saçım dokuluyor ondan olabilirmi?) :D ehuehueu