meboli
Üye
Pokémon Snakewood Version
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Oyun Hakkında:
* Yeni Bir Region...
* 4. ve 5. Nesil Pokeler Ayrıca 6 Denju Region Pokemon ve 40-50 Tane Fakemon...
* Oyunda Zombiler ve Zombiye Dönüşmüş Pokeler Bulunmakta...
* Yeni Efsanevi Pokemonlar
* Başlangıç Pokemonları Koffing,Paras,Baltoy...
Arkadaşlar oyun hakkında biraz tüyo vereyim..Yoksa Oyunda zorlanabilirsiniz...Başlangıç pokesi olarak Koffing i almanızı öneririm(üzerinde biraz edit yaptım farkı göreceksiniz
)...Ondan sonra her GYM lideri rozet vermiyor...O yüzden oyundaki herkesle konuşun bazen konuştuğunuz kişiler rozet veriyor...Oyunda 8 rozetin hepsini alamıyorsunuz. Ben 6 tane almıştım...6 tane rozet ile lige girmek mümkün...Denjuu Pokeleri hakkında bir fikriniz yok sanırım bakalım hatırlayabilecekmisiniz...Takıldıdığınız yerler olursa bana sorabilirsiniz...Şimdi oyunda karşılacağız bir yer için resimli çözüm veriyorum...
Burda Kırmızı Çizgiye Göre Hareket Edin...
Takıldığınız yer olursa soru sormaktan çekinmeyin.... Hepinize İyi Oyunlar...
* Yeni Bir Region...
* 4. ve 5. Nesil Pokeler Ayrıca 6 Denju Region Pokemon ve 40-50 Tane Fakemon...
* Oyunda Zombiler ve Zombiye Dönüşmüş Pokeler Bulunmakta...
* Yeni Efsanevi Pokemonlar
* Başlangıç Pokemonları Koffing,Paras,Baltoy...
Arkadaşlar oyun hakkında biraz tüyo vereyim..Yoksa Oyunda zorlanabilirsiniz...Başlangıç pokesi olarak Koffing i almanızı öneririm(üzerinde biraz edit yaptım farkı göreceksiniz
)...Ondan sonra her GYM lideri rozet vermiyor...O yüzden oyundaki herkesle konuşun bazen konuştuğunuz kişiler rozet veriyor...Oyunda 8 rozetin hepsini alamıyorsunuz. Ben 6 tane almıştım...6 tane rozet ile lige girmek mümkün...Denjuu Pokeleri hakkında bir fikriniz yok sanırım bakalım hatırlayabilecekmisiniz...Takıldıdığınız yerler olursa bana sorabilirsiniz...Şimdi oyunda karşılacağız bir yer için resimli çözüm veriyorum...
Burda Kırmızı Çizgiye Göre Hareket Edin...
Takıldığınız yer olursa soru sormaktan çekinmeyin.... Hepinize İyi Oyunlar...
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.