~POKEMON Red, Blue & Yellow Jar oyunu...

benjamim

Üye

Aynı yerde takılan varsa oraya gelene kadar bir yeri atlamışsınız sanırım çünkü fülüt kazanmış olmanız gerekiyor orada uyuyan snorlax ı fülüt sayesinde kaldırıyoruz ve istersek savaşıp yakalıyoruz istersek öldürüp atıyorz
ama fülüt olmadan geçilmiyor !

e250 de çalıştımı? deneyen varmı?

benan21

Üye
saol çalışıyoda benim telefon n73 tam ekran olmuyor oyunlar bide cok yavaş nasıl hızlandırabilirim

SE4EVA

Üye
indirdim garip oyun new game dedim yüklendi oyunda da new game dedim sonra prof. oakla konuştuk ve adimizi seçtik rakibimizinkinide seçtik en son tam oyuna gireceğiz oyuncuöuz ilerlerken görüntü garipleşiyor ilginç oluyor gerçekten.telefonum s40 240x320 çözünürlük samsung arkadaşımda samsung s40 ve 240x320 çözünürlük ama sorunsuz çalıştı.bende oyun fazla ondan mı kaynaklanıyor yoksa hafıza kartını biçimlendirsem düzelir mi? çözüm bulursanız sevinirim

teşekkürler 6085 ime umarım olur. arada oyunda gerekiyor can sıkıntısı

-TiqeR-

Üye

Arkadaslar radio towerda hanı pokemon gelıstırme yerı olan yerde radyo tower var orayı gırdıgınızde masa basında yaslı adamın sagında kız sıze soru soruyo soruyu bılırşenız sıze radıo wercek onda var poke flute fm

u_cosar

Üye
saol usta teşekkürler

arkadaşlar 320x240 mi bu?belki başkasi sormuş olabilir okuyamadim kusura bakmayin