R.BEDRAN Üye boyutu da bayağı yüksek 428 MB kalsın Pokémonlar,ben en iyisi oltayla balık yakalayayım ☺
kralberk13 Üye Amedli veysooo' Alıntı: boyutu da bayağı yüksek 428 MB kalsın Pokémonlar,ben en iyisi oltayla balık yakalayayım ☺ Genişletmek için tıkla ... facebook tamı hileyle ?
Amedli veysooo' Alıntı: boyutu da bayağı yüksek 428 MB kalsın Pokémonlar,ben en iyisi oltayla balık yakalayayım ☺ Genişletmek için tıkla ... facebook tamı hileyle ?
R.BEDRAN Üye kralberk13' Alıntı: facebook tamı hileyle ? Genişletmek için tıkla ... yok ne facebooku gerçek balık yakalamaktan bahsediyorum,ağı atıyorum suya çayımı ve sigaramı alıyorum bekliyorum sazanlar cuuupp ağa takılıyor sonra onları ateşte pişiriyorum,bütün bunları yapınca gölgelik yer olmadığı için ben de pişiyorum ☺
kralberk13' Alıntı: facebook tamı hileyle ? Genişletmek için tıkla ... yok ne facebooku gerçek balık yakalamaktan bahsediyorum,ağı atıyorum suya çayımı ve sigaramı alıyorum bekliyorum sazanlar cuuupp ağa takılıyor sonra onları ateşte pişiriyorum,bütün bunları yapınca gölgelik yer olmadığı için ben de pişiyorum ☺