Murat Alper
Üye
-
Konu Sahibi
-
youtubeda inceleme videoları vardı dun gordumÜlkemizde kullanılmıyomuş
Apk indirip kuruluyordur herhaldeTablette oynama özelliği olsa guzel olurdu
Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
Apk olsada oynama özelliği yoksa bence tat vermezApk indirip kuruluyordur herhalde
Sent from mTalk using lumia950
Oynama özelliği yoksa derken?Apk olsada oynama özelliği yoksa bence tat vermez
Tablet bir deneyim nasıl olcakOynama özelliği yoksa derken?
Sent from mTalk using lumia950
Oyundan hicbirşey anlamadım
bana cok tuhaf geldi,
Oyunun mantıgına göre hareket halinde olmak gerekiyor, ve cok sarj yiyor
Oyun güzele benziyor aslında ama dışarda oynayamazsın ki etraftaki insanlar size tuhaf tuhaf bakar. Sonrada çocuk muamelesi yaparo yüzden evde oynar çoğu kişi.
oynama özelliği var ve oyun çok güzel belirli noktaları almak üzerine kurulu bir mantığı var ve çok fazla gezmeniz lazımApk olsada oynama özelliği yoksa bence tat vermez
Tabletler oynanmıyor daha dogrusu yüklemeye ızın verilmiyor samsun not 10,1 samsung tab3 lite de denen di yüklenmiyoroynama özelliği var ve oyun çok güzel belirli noktaları almak üzerine kurulu bir mantığı var ve çok fazla gezmeniz lazım
ülkemizde var ben oynuyorum şu angaliba ülkemizde yok daha, zaten birşey de zamanında gelse şaşırcam.
tabletlerin biraz eski model ondan çalışmıyor olabilir android 5 ve üstü lazım galibaTabletler oynanmıyor daha dogrusu yüklemeye ızın verilmiyor samsun not 10,1 samsung tab3 lite de denen di yüklenmiyor
helal valla 25 km çok çok iyi25+ km yol yürüdüm 4 gündür.
ülkemizde var ben oynuyorum şu an
tabletlerin biraz eski model ondan çalışmıyor olabilir android 5 ve üstü lazım galiba
sanırım 4.4 ler de de açılıyor bazı modellerde
ayrıca intel işlemciler de açamıyor
son olarak kimseye tabletten oynamasını tavsiye etmem mobil veri çok lazım oyunda gezmek için
helal valla 25 km çok çok iyiben araba ile gezdim biraz en güçlü pokemon 157cp idi sanırım snde kaç
Sildim cihazdan, ama 3 gün ful oynadımÇok şarj yemesi doğal değil mi? LTE açık, yüksek öncelikte gps açık, e dışarıdasın ekran fu ll parlaklıkta. Zaten bunlardır bir telefonda şarj yiyenler.
ben en az 3 km yürüdüm gym e gittim adam 1k lık pokemon koymuş bide ilk başta 110cp lık vardı daldım 2. 1k çıkınca benim pokemonun da canı bitti400'ü geçkin var şu an için ama ona da çok güçlü denemez. 700lük rapidash gördüm birisi gym e bırakmış.
Araba ile gezerken poke yakalanıyor ama pedometer adımları saymıyor, yumurtaları çatlatmak için yürümek lazım.
aynn400'ü geçkin var şu an için ama ona da çok güçlü denemez. 700lük rapidash gördüm birisi gym e bırakmış.
Araba ile gezerken poke yakalanıyor ama pedometer adımları saymıyor, yumurtaları çatlatmak için yürümek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?