ya ben bu oyunu indirdim indirmesine ama telefonum s60 3rd (e71) uygun emulator bulamıyorum vbag aktivasyon kodu istiyor 5 dakıka calısıp kapanıyor ******ını ındırdım aktıvasyon kodunu buldum yıne aynı muamele bazı oyunlar gıbı kendınden emulatorlu olarak atabılırmısınız yada bana bı lınk verın benım telefonuma uygun olan meboy 2.2 calısmıyo mesela yuklenemıyo 3 gündür gece gündüz arıyorum lütfen yardım edin
Oyun java deil bunu nasil çaliştiricaz bi yyardimci olsaniz program felan söyleseniz
BU OYUNU NOKİA 5130DA OYNAYABİLİRMİYİZ LÜTFEN BİRİ Bİ VEVAP YASSIN
ya ben bu oyunu indirdim indirmesine ama telefonum s60 3rd (e71) uygun emulator bulamıyorum vbag aktivasyon kodu istiyor 5 dakıka calısıp kapanıyor ını ındırdım aktıvasyon kodunu buldum yıne aynı muamele bazı oyunlar gıbı kendınden emulatorlu olarak atabılırmısınız yada bana bı lınk verın benım telefonuma uygun olan meboy 2.2 calısmıyo mesela yuklenemıyo 3 gündür gece gündüz arıyorum lütfen yardım edin
Bazı s60 v2 uygulamaları, s60 v3'te çalışıyor olabilir. Dilerseniz s60 v2 için olan vbagx'i forumdan indirin ve talimatlara göre kurun. Telefonunuzda çalışabilir bir ihtimal.