PointsPanel İle 10 Günde 40 Tl Kazanın (Anket Uygulaması)

    Konu Sahibi
PointsPanel İle 10 Günde 40 Tl Kazanın (Anket Uygulaması)
Merhaba arkadaşlar,
İnternet üzerinden anket doldurarak para kazanma sitelerini hepimiz duymuş ve araştırmışızdır. Şimdi söyleyeceğim site ile 10 gün boyunca düzenli bir şekilde gelen anketleri doldurup 10 günün sonunda 40 TL kazanmanız mümkün.

Siteye girip üye oluyorsunuz, ardından telefonunuza PointsPanel uygulamasını indiriyorsunuz ve giriş yapıyorsunuz. Sizden gece kaçta uyuduğunuzu ve kaçta kalktığınızı soruyor ve girmenizi istiyor. Gece anketi siz kaçta yattığınızı yazdıysanız o saatten iki saat erken geliyor. Yani 00.00 diye ayarlarsanız gece anketi size 22.00 da geliyor. Yada sabah 5.00 da kalktım diyorsanız anketler sabah 7.00 da başlıyor.

Ayrıca her gün en az 16 olmak kaydıyla yarım saatte bir gelen anketleri dolduruyorsunuz. Bunu 10 gün boyunca yaptıktan sonra puanınız 2.500 hatta 2.500 ü dahi geçiyor. Parayı çekmek için ise PointsPanel'in internet sitesine giriyorsunuz ve ordan PayPal ile ödeme alıyorsunuz.

500 puan 8 TL olarak hesaba alınıyor ve her kaydettirdiğiniz kişiden de 200 paun alıyorsunuz.

Açıkçası ben anketleri yaparken hiç sıkılmadım. Hatta anketlerin gelmesini falan bekledim.

Son olarak anketleri doğru bir şekilde doldurmanızı öneririm.

Site:
refli Kayıt Ol:
REF : Bana destek olmak isterseniz refli üye olacaksınız ve bana da 200 puan gelmiş olacak. Benim gönderdiğim mailden üye olanlara da teşekkür ederim şimdiden.
türkiyeden üye olamayabilirsiniz diğer ülkeleri deneyin.
ÖDEME KANITI AŞAĞIDADIR.

Bol kazançlar.
 
Yönetici tarafından düzenlendi:
Ne yazık ki çalışmamız sonlanmıştır diyor
Konu çöp
 
İngiltereyi sec ya da amerikayi devm ediyor turkiyede bitti diyor
 
Tepkiler: galactico