POİNT BLANK EKRANIN 2 tarafı GOZUKMUYOR ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
POİNT BLANK EKRANIN 2 tarafı GOZUKMUYOR ?
S.A ARKADAŞLAR dun sabah poınt oynuyordum hersey cok guzel sona arkadaşlarla bulusmak ıcın dısarı cıktım ben cıkıncada teyzemler gelmıs bızım eve kuzenımde benım pc yı acmıs oyuna gırmıs oynamıs dun aksam eve geldım oyunu açtım ekranın sağ ve sol tarafından bıraz gozukmuyor ugraştım acaba cozunurluk ayarlarımı dıye sorunu bulamadım poınt blanktakı tum cozunurluk ayarlarını dedım ama hıcbırıe eskı halıne getırmedı bende sinirlerdım yattım uyudum bugunde sağlam kafayla tekrarn yapmaya calıstım gene olmadı ekran kartı surucusunu guncellestırdım guncel dedı acaba pc nın cozunurluk ayarlarımı dıye bakıyım dedım ekranın cözünürlüğüyle tutuyor eskısı gıbı bır sorun yok sımdı kafayı yıycem sorunu bulamıyorum ne yapıcam ? poınt blank ı kullanarak resım cekınce sorun anlasılmıyor bende foto makıneyle cektım acıl yardım edın kafayıı yıycem

- - - Eklendi - - -

cevaplıcak kımse yokmu

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
anladım çözümüde biliyorum ama unuttum yaa...

sen point blank ın görüntü ayarları yerinin resmini koy söylicem varsa

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
tmm hemen koyuyorum

- - - Eklendi - - -

resımlerde sankı ekranın tümü kaplı gıbı gozukuyor ama pc den cektıgım ıcın resımlerı oyle gozukuyor yanı normalde ekranın 2 taraftanda bir kısmı gozukmuyor burdaki gibi :

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yok benim hatrladıgım yok.

masaüstü ekran çözünürlüğünün nedir ?
monitör kaç inç ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ayarlarda ekranı kapla gibi bir seçeneği kapatmış olabilirmi?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
monıtör 18.5 inç masaüstü çözünürlüğü 1366*768 normalde ekran tamamen kaplı oluyor ama oyuna gırınce oyle oluyor bırtek ayrıca ekranı kapla dıe bır seçenek bulamadım oyunda

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
oyunu kapat masaüstünü 1360x768 yap bir daha.
oyuna gir oyun ayarlarından 1360x768 (wide) yazanı seç. 60hz kalsın. olmazsa 70 hz dene birde

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
sorunu hallettım arkadaşlar ama anlamadıgım bısı var ben dun 2 saat coznürluklerın hepsını denedım hıcbırı uymuyordu monıtorun cozurluguyle ama bugun denedım 1 tanesı hariç hepsi uyuyor dunden bugune ne degıstı anlamadım ama en azından artık eskı halıne dondü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt