pocketsensor otomatik kilit

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
Bu yazılım tuş kilidini farklı bir şekilde devreye sokuyor. Sıra dışı bu yazılıma hem çok şaşıracaksınız hem de telefonunuzdan eksik etmeyeceksiniz.

Değişen teknoloji ile birlikte telefonların yeni işlevler kazanması, mobil yazılımların da bu bağlamda yeni özellikler kazanmasını sağladı.

İvmeölçer, magonmetre derken akıllı telefonların kazandığı bir başka işlevsel donanım da proximity sensor. Yakınlık ölçer olarak adlandırabileceğimiz bu özelliğin asıl amacı, konuşma esnasında cihazı kulağınıza götürdüğünüz zaman, tüm aydınlatmaları kapatarak pilden daha fazla verim elde etmek.

Zeki bir geliştirici bu özelliği tuş kilidine uyarlamış. Bu sayede telefonu cebinize yahut kılıfa koyduğunuzda ya da ters çevirip masanıza bıraktığınızda otomatik olarak tuşların kilitlenmesi sağlanmış oluyor. Tersi durumda da telefonunuzun aydınlatması ve tuş kilidi otomatik olarak açılıyor.

Otomatik Başlatma Özelliği

Yazılımın arayüzünde kafa karıştırıcı bir detay bulunmuyor. Menu seçeneklerine girdiğinizde belirlemeniz gereken tek ayar otomatik başlatma fonksiyonu. Buradan telefonu yeniden başlattığınızda yazılımın doğrudan çalışmaya başlamasını sağlayabiliyorsunuz.

İndirme Bağlantısı

Yazılımda dikkat etmeniz gereken tek husus aktiflik konusu. Menu seçeneklerinden HIDE demediğiniz sürece yazılım arka planda çalışmıyor. Çıkış dediğiniz takdirde sensörün deaktif olacağına dair bir uyarı ile karşılaşıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: throner ve KKrowaZZ

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Google amcaaa :)

fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
programı buldum signed ve çalıştı n 8 de ama buraya nasıl atıcam bilmiyorum

--------------- Ekleme ---------------

bir teşekkürü çok görmeyin

• Beğen
Tepkiler: aagkn
KKrowaZZ

KKrowaZZ

Üye

teşekkürler de bi konu aç oraya koy linki teşekkür edemeyiz yok sa

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Teşekkürler,kurdum sorun çıkmadı ama neye yaradığını anlamadım:allalla:

fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
sensör uygulamalarda

ByWorth

ByWorth

Üye
Nedir ne işe yarar?

fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
Bu yazılım tuş kilidini farklı bir şekilde devreye sokuyor. Sıra dışı bu yazılıma hem çok şaşıracaksınız hem de telefonunuzdan eksik etmeyeceksiniz.

Değişen teknoloji ile birlikte telefonların yeni işlevler kazanması, mobil yazılımların da bu bağlamda yeni özellikler kazanmasını sağladı.

İvmeölçer, magonmetre derken akıllı telefonların kazandığı bir başka işlevsel donanım da proximity sensor. Yakınlık ölçer olarak adlandırabileceğimiz bu özelliğin asıl amacı, konuşma esnasında cihazı kulağınıza götürdüğünüz zaman, tüm aydınlatmaları kapatarak pilden daha fazla verim elde etmek.

Zeki bir geliştirici bu özelliği tuş kilidine uyarlamış. Bu sayede telefonu cebinize yahut kılıfa koyduğunuzda ya da ters çevirip masanıza bıraktığınızda otomatik olarak tuşların kilitlenmesi sağlanmış oluyor. Tersi durumda da telefonunuzun aydınlatması ve tuş kilidi otomatik olarak açılıyor.

Otomatik Başlatma Özelliği

Yazılımın arayüzünde kafa karıştırıcı bir detay bulunmuyor. Menu seçeneklerine girdiğinizde belirlemeniz gereken tek ayar otomatik başlatma fonksiyonu. Buradan telefonu yeniden başlattığınızda yazılımın doğrudan çalışmaya başlamasını sağlayabiliyorsunuz.

İndirme Bağlantısı

Yazılımda dikkat etmeniz gereken tek husus aktiflik konusu. Menu seçeneklerinden HIDE demediğiniz sürece yazılım arka planda çalışmıyor. Çıkış dediğiniz takdirde sensörün deaktif olacağına dair bir uyarı ile karşılaşıyorsunuz.

yer alan sayfalardan ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. Uygulama proximity sensor bulunan tüm Symbianlı akıllı telefonlarda sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

ByWorth

ByWorth

Üye
Gerçekten güzel bi uygulama... Eğer çalışıyorsa bunu muhakkak "sensör uygulamaları" bölümüne eklemelisin..

fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi

n8 e yükledim buradan çalışıyor ve demo değil sensör bölümüne attım ama onay bekliyorum

ByWorth

ByWorth

Üye

n8 e yükledim buradan çalışıyor ve demo değil sensör bölümüne attım ama onay bekliyorum

Evet bende denedim verdiğin linki ve kesinikle çalışıyor.. Teşekkürler dostum.

fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
programı nasıl yüklerim basınca direk dowland olsun

fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
bilen yardımcı olursa sevinirim

arkadaşlar

trontr

Üye
Arakdaşlar zaten ovi storede PocketLock diye gzl bir program var ayrıca deri kılıf kullananlar için üzgünüm bnmkinde işlemiyor.
ayrıca o sensörün sürekli açık kalması batarya süresini azaltacaktır.
o yüzden önermiyorum

KKrowaZZ

KKrowaZZ

Üye
bilen yardımcı olursa sevinirim

arkadaşlar
maxicep e yüklemekmi istiyorsun programı dowland sitesi istemiyorsun dimi
o malesef maxicep te moderatörlere verilen yetki :S

barann79

Üye
moderatör symbian^3 kullanmadığı halde programları denemeden paylaşıyor nasıl bir iş ise bu ilginç

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar uygulamanın çalışma mantığı elinizi sensörlerin olduğu kısma götürürseniz ve kapanıcak şekilde koyarsanız ekran anında kararıyor yani ışığı kesiliyor sönüyor elinizi tekrar çektiğinizde ekran otomatik olarak gene ışıklarla beraber açılıyor kendinden deneyin göreceksiniz herkese iyi forumlar...:oke:

fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar uygulamanın çalışma mantığı elinizi sensörlerin olduğu kısma götürürseniz ve kapanıcak şekilde koyarsanız ekran anında kararıyor yani ışığı kesiliyor sönüyor elinizi tekrar çektiğinizde ekran otomatik olarak gene ışıklarla beraber açılıyor kendinden deneyin göreceksiniz herkese iyi forumlar...:oke:
ayrıca tuş kilidide devreye giriyor

konuyu sesör uygumalarına atmaya çalışıyorum medyatör başka forma yönlendiriyor lütfen yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt