PocketLock v1.02 Datacode 21122010 S60v5/S^3 | Otomatik Tuş Kilidi Programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
PocketLock v1.02 Datacode 21122010 S60v5/S^3 | Otomatik Tuş Kilidi Programı
S.a Maxicep Ailesi ;

Program Özellikleri :
PocketLock, cebinizde veya çantanızda zaman içinde telefonunuz kilitler ve dışarı alındığında kilidini açar. telefon kilit düğmesi ihtiyacınız yok! PocketLock (seçeneklerini devre dışı bırakılabilir) telefonunuzla arka plan ve otomatik başlar çalışır. Uygulama çok, ama güçlü basit!

Program Önizleme:

Dosya Türü : Sis
Dosya Boyutu : 31.8 KB

Uyumlu Telefonlar : Bütün Symbian60v5/S^3 İşletim Sistemli Telefonlar.

Download Link : Program Eklentidedir!

Not: Denenmiştir %100 Çalışıyor

Emeğe Saygı ! Teşekkür Etmeyi Unutmayalım !
İyi Eğlenceler :bye2::bye2:
+-+-+-+-+ +-+-+-+-+-+-+-+-+-+
|©|T|h|e| |G|e|s|p|e|n|s|t|©|
+-+-+-+-+ +-+-+-+-+-+-+-+-+-+

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan, israfil_1986, rambo027 ve 4 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

Revengeful

Emekli Yönetici
Eline sağlık

nereharme

nereharme

Üye
teşekkürler ama bende autostart özelliği çalışmıyor. Options/settings den enable yaptığım halde autostart çalışmadı

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama bende autostart özelliği çalışmıyor. Options/settings den enable yaptığım halde autostart çalışmadı

Rica Ederim :)
Autostart Olması Lazım Çünkü Özellikle 5800 İçin Bu Program :)

nereharme

nereharme

Üye

Rica Ederim :)
Autostart Olması Lazım Çünkü Özellikle 5800 İçin Bu Program :)

evet var ama programı her açılışta hide seçeneğinden arka plana atmak gerekiyor. Bundan önce pocket sensor kullanıyordum. Onda hiç bir işlem yapmaya gerek olmuyordu fakat onun da olumsuz bir yani var ki o da her tuş kilitlenip açılmada popup şeklinde uyarı vermesi. Bu da kullanımı biraz hantallaştırıyor. Neyse bu kadar ufak detaylara takılmazdım ben ya:):d:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
evet var ama programı her açılışta hide seçeneğinden asla plana atmak gerekiyor. Bundan önce pocket sensor kullanıyordum. Moda hiç bir işlem yapmaya gerek olmuyordu fakat onun da olumsuz bir yani var ki o da her tuş kilitlenip açılmada popup şeklinde uyarı vermesi. Bu da kullanımı biraz hantallaştırıyor. Neyse bu kadar ufak detaylara takılmazdım ben ya:):d:

:) Adı Üstünde Tuş Kilidi :D Bir Nevi Güvenlik Pogramı :d: Amacı Telefonu Başkasının Kullanmasını Engellemek :d:

orantez31

Üye
valla 1o numara paylasım:d tus ac tus kappa derdınden kurtardın benı dostummmm tskkkk

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güzel bir programa benziyor sağol...

metal-23

metal-23

Üye
İ8910 HD kullanıyorum bende arama sırasında teleonu yeniden başlatıp duruyordu kaldırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt