Pocket pc niz için türkçeleştirme programı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

huso4545

huso4545

Üye
saol ppc yi başka dilde kullanmak zor oluyodu.

seco86

Üye
dostum bana yardım etsin biri ya.p3450 var ama birtürlü türkçeleştirme programını telefonda kuramıyorum.cepten siteye bağlanıyorum programı indirmek için indiriyo fakat kuramıyorum.acaba usb kablom olmadığı için cepten indirdiğim içinmi? bana yardım edin

kmlerg

kmlerg

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım cepten yada ppc den direk indirip kurmayı hiç denemediğim için sonucuda bilmiyorum ancak wm 5 kullanıyorsan bu programı normal pc den indirip kurmanı kurmanı tavsiye ederim. %95 oranda Türkçeleşiyor cihaz.

okerem

Üye
dosya türü nedir bunun ne cihaz nede pc görmüyor

antitartar83

Üye
WM 6.5 de işe yarar mı? teşekkürler

kmlerg

kmlerg

Üye
    Konu Sahibi
WM 6.5 da işe yarayacağını sanmıyorum

sefaeyer

Üye
dosya türü nedir bunun ne cihaz nede pc görmüyor
bu arkadaşa katılıyorum. kuramadık telefona. telefon hp ipaq sistem wm 5. yardımcı olursan sevinirim. şimdiden teşekkürler.

kmlerg

kmlerg

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dosyada bozulma olmuş hemen ilgileniyorum.

sefaeyer

Üye
sağolasın. şimdiden sağol

--------------- Ekleme ---------------

telefona atacağımız bu dosyanın formatı ne olması gerekiyor. nasıl kullanıcaz bi açıklama yazarsan çok iyi olur

--------------- Ekleme ---------------

telefona atacağımız bu dosyanın formatı ne olması gerekiyor. nasıl kullanıcaz bi açıklama yazarsan çok iyi olur

yunus09

Üye
programı indirrken .rar uzantısı olmadan indirdi, bu nedenle tanımsız dosya biçimi deyip açmıyordu, ister indirme sırasında dosya adının sonuna .rar yazıp indiri isterseniz indirdiktek sonra, indirdiğiniz dosyanı üzerine sağ tıklayıp ad değiştir> .rar yazıp kaydedin. Ayrıca güzel ve faydalı paylaşım için çok teşekkürler....

sefaeyer

Üye
sorun şimdi anlaşıldı. çok sağolun yardımlarınız için

kmlerg

kmlerg

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni linki buraya ekledim sıkıntı yok

Link :

komtaylan

Üye
paylasım için cook tsk ederim indirdim fakat denemedim henz insallah olur :)

heysen07

Üye
saolll

ninnos

Üye
arkadaşlar elimde dell axim x3 2003 ppc var ve almanca bunu nasıl ingilizce ya da türkçe yapabilirim
teşekkürler

KuRt02

Üye
paylaşım icin tş

albayhardal

albayhardal

Üye
menü gitti?

abbaszade

Üye
Pc praqramlarin turkceye cevirme visual basicle

krakuza