ALLAH'INDIR
buyukluk kimseye mahsus degildir yanlizca
sadece bu siteye kayid olmamin sebebebi arkadasimiz bir program sunuyor ve ne ise yaradigini soylemiyor lutfen biraz duyarli olalim site yoneticileride dahil lutfen biraz yardimci olalim eger bizler bir birimize yardim etmez isek baskalarini unutun programi sunan kardesimde ses leniyorum biraz daha duyarli olursa daha guzel olur arkadasimiz sormus ve cevabini yazmamis ama yazsaydi iyi oludu ben kendi sahsim adina konusuyorum eger her neolursa olsun birsey hakinda 50 kere dogruyu bilmiyorsam konusmam ve anlatmam eger anlatirsam karsimdaki insanda benden bilgili ise ve ben bunun farkinda olmadan konusuyorsam o insanin karsisinda o insan bana guler yalandir bilmemezliktir birdeyim ile vayahut bir soz ile bimemek ayip degil ogrenmemek ayiptir eger ben bilmiyorsam sorarim bu ayip degildir saygiyadegerinsandan enderin saygilarla zamansiz arastirmaci Alper zamanim hic yok insanlara yardim etmekten onur ve gurur duyarim keske bilmedigim konularda banada yardim edebilseydi cok isterdim saglicakla kalin
--------------- Ekleme ---------------
Fonksiyonları
PocketDivXEncoder allows you to encode any video clip with optimized parameters for handled devices (landscape mode, 240x320, low CPU usage, increased brightness, ...). PocketDivXEncoder size (manzara modu, 240x320, düşük CPU kullanımı, ...). parlaklık artışı ele cihazlar için optimize edilmiş parametreler ile herhangi bir video klibi kodlamak sağlar The video output standards are directly playable on PMP devices (Archos,...) but also on your PocketPC, Smartphone or Palm thanks to the player The Core Pocket Media Player. Video çıkış standartları doğrudan PMP cihazlarda (Archos ,...) ama aynı zamanda PocketPC, Smartphone veya oyuncu Core Pocket Media Player Palm sayesinde çalınabilir. The clips are created thanks to the fast encoder mencoder. Klipleri hızlı kodlayıcı mencoder sayesinde oluşturulur.
Pocketdivxencoder size manzara modu 240x320 dusuk cpu kulanimi parlaklik artisi elle cihazlar icin
optimize edilmis parametreler ile herhangi bir video klibi kodlamak saglar video cikis standartlari
dogrudan pmp cihazlarda archos mp3 ve video izleme araci yani bizim digisimzle kisaca mp3 yani
kafaniz karismasin ozur dilerim ama ayni zamanda pocketpc smartphone veya oyuncu core pocket media player
palm sayesinde calinabilir klipleri hizli kodlayici mencoder sayesnde olusturulur yardimci olabildiysem ne
mutlu bana saygiyadegerinsandan enderin saygilarla
Pocketdivxencoder size manzara modu 240x320 dusuk cpu kulanimi parlaklik artisi elle cihazlar icin
optimize edilmis parametreler ile herhangi bir video klibi kodlamak saglar video cikis standartlari
dogrudan pmp cihazlarda archos mp3 ve video izleme araci yani bizim digisimzle kisaca mp3 yani
kafaniz karismasin ozur dilerim ama ayni zamanda pocketpc smartphone veya oyuncu core pocket media player
palm sayesinde calinabilir klipleri hizli kodlayici mencoder sayesnde olusturulur yardimci olabildiysem ne
mutlu bana saygiyadegerinsandan enderin saygilarla