santorsawyer
Üye
pocket 2003 ve 2005 ler ve WM6 icin sip voip programi
elimdeki dell axim x3 icin valla cok aradim ama bulamadim. umudumu kaybetmistimki buldum ve pocketim icin cok faydasi olan hayirsizlarboard ile paylasima sunuyorum. pocket 2003 icin ariyordum 2005 i de var ve mukemmel bir program. cab dosyalarida exe side mevcut. lakin ini bulamasim. gerci herhangi bir sure yada kisitlamayi simdilik gormedim. i bulan arkadaslar paylasirsada ayrica sevinirim. test ettim ayarlari yaparsaniz calismaktadir. artik wifi li olan her yerden konusmak cok guzel olacak ve bedava. onun icin de
adamlar desktop icin anlatmislar ama aynisi degisen pek bise yok yonergeleri takip edin kurulum basit. bu program ozellikle 2003 kullanip sip ten yetim kalan öksüzler varsa onlar icin
arkadaslar para odemesenizde baglanir. hem 120 gun hemde sip Bağlantı ücreti yok. nonoh.net e girin nonohu indir. uye ol yuklemeni yap sip ucrette kesmiyor. simdi gelelim ayarlari yapilandirmana.
sana hem nonoh un hemde voipwise ın yapilandirmasini yaziyorum.
SIP port : 5060
Registrar : sip.nonoh.net
Proxy server : sip.nonoh.net
Outbound proxy server : leave empty
Account name : nonoh tan aldigin kullanici adin
Password : nonoh sifren
Stunserver (option) : stun.nonoh.net
yukaridaki ayarlar voipwise icinde ayni sadece sip.nonoh degil sip.voipwise.com.
adres burada ve ne ise yaradigini test etmedigim bir cok programda burada
sayfasinda assagida ismi yazili olan
SJphone for WLAN-PDA with Windows CE(stable)
bolumundedir.
kurulum icin siz kendi uyesi oldugunuz yada olacaginiz server a gore ayarlamalari yaparsiniz ornek sitede burada
Resimli Anlatım
buraya rastgele bi isim yaz ve e mail adresini yaz
call options sekmesinde resimdeki gibi uygula ozellikle alttaki isaretledigim yere dikkat et oradaki ip numarasi benim modemin bana atadigi ip numarasi seninkindede senin modemin sana atadigi ip numarasi olacak. ip adresinin oldugu yerdeki pencede acilir olabilir oradan ip numarani secebilirsin. wifi acik olmali yoksa bulamaz ip numarani.
sonra profil bolumune gec
Tamamen kendi anlatımım ve kendi resimlememdir.
Program çok güzeldir Çok sayıda voip hesap kaydedebilme özelliği mevcuttur.
hadde hayirli olsun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
a girin programi indirin. paypal ile 10 euroluk kredi yukleyin neredeyse 50 ulkeyi tr dahil ve avrupa ev telefonlarini 120 gun boyunca haftada 200 Dk. ucretsiz arayin. kendi evinizide.. simdiye kadar pc ye bagli olarak bedava ariyordum simdi ozgur olarak. adamlar desktop icin anlatmislar ama aynisi degisen pek bise yok yonergeleri takip edin kurulum basit. bu program ozellikle 2003 kullanip sip ten yetim kalan öksüzler varsa onlar icin
arkadaslar para odemesenizde baglanir. hem 120 gun hemde sip Bağlantı ücreti yok. nonoh.net e girin nonohu indir. uye ol yuklemeni yap sip ucrette kesmiyor. simdi gelelim ayarlari yapilandirmana.
sana hem nonoh un hemde voipwise ın yapilandirmasini yaziyorum.
SIP port : 5060
Registrar : sip.nonoh.net
Proxy server : sip.nonoh.net
Outbound proxy server : leave empty
Account name : nonoh tan aldigin kullanici adin
Password : nonoh sifren
Stunserver (option) : stun.nonoh.net
yukaridaki ayarlar voipwise icinde ayni sadece sip.nonoh degil sip.voipwise.com.
adres burada ve ne ise yaradigini test etmedigim bir cok programda burada
sayfasinda assagida ismi yazili olan
SJphone for WLAN-PDA with Windows CE(stable)
bolumundedir.
kurulum icin siz kendi uyesi oldugunuz yada olacaginiz server a gore ayarlamalari yaparsiniz ornek sitede burada
Resimli Anlatım
buraya rastgele bi isim yaz ve e mail adresini yaz
call options sekmesinde resimdeki gibi uygula ozellikle alttaki isaretledigim yere dikkat et oradaki ip numarasi benim modemin bana atadigi ip numarasi seninkindede senin modemin sana atadigi ip numarasi olacak. ip adresinin oldugu yerdeki pencede acilir olabilir oradan ip numarani secebilirsin. wifi acik olmali yoksa bulamaz ip numarani.
sonra profil bolumune gec
Tamamen kendi anlatımım ve kendi resimlememdir.
Program çok güzeldir Çok sayıda voip hesap kaydedebilme özelliği mevcuttur.
hadde hayirli olsun.