Pm (ozel mesaj gonderme) konusunda yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
Pm (ozel mesaj gonderme) konusunda yardim
Arkadaslar ben kimseye pm atamiorum sanirim ozel mesaj gonderme yetkim yok. Yardim istedigim konu benimde ozel mesaj gonderebilmem icin ne yapmam gerekli ya da ozel mesaj gondermek icin ne tur sartlari uygulamaliyim.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Benim nickin üstüne tıkla : Ziyaretçi mesajı yolla , özel mesaj yolla , arkadaş listesine ekle gibi linkler çıkacak ... Özel mesaja tıkla başlığı gir mesajı yolla :D

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Özel mesaj göndermek için yetki gerekmiyor...İstediğin herkese özel mesaj gönderebilirsin...Eğer hata ile karşılaşıyorsanız belirtin...

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ozel mesaj atmaya calısıorum ama bu mesaj ıle karsılasıorum. ben cogu konuda aktıf olan gerektıgı yerde konulara cevap yazan ve yorumda bulunan bı kullanıcıyım ama bu uyarıyı alıorum . bu sebepten dolayı ne yapmam gereklı????? lutfen yardımcıolun
Üzgünüz, Maalesef yeni üyelere veya forumda hiç aktiflik göstermemiş üyelere, özel mesaj (pm) gönderme yetkisi veremiyoruz. Bunun nedeni, bazı şahısların sadece reklam yapma amaçlı sitemize üye olarak kirlilik yaratması ve dolayısı ile yönetimi meşgul etmesidir.

Henüz PM sistemini kullanmanız için çok erken olduğunu düşünüyoruz, amacınız yukarıda söylediğimiz husus olmasa da, lütfen sitede aktiflik sağlayınca tekrar deneyiniz.

Amacınız sadece yardım istemek ise, lütfen forumlarda ilgili bölümlerde yardım isteyiniz.

Şu an için sadece, Sitedeki yöneticilere PM Gönderebilirsiniz ..

İyi Günler.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yeni kayıt olan üyelerin , yöneticiler dışındaki üyelere özel mesaj gönderebilmesi için bir mesaj sınırı var, o mesaj sınırını geçince ÖM gönderebilirsiniz.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt