Pm Kutusu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

slayer

Üye
    Konu Sahibi
Pm Kutusu ?
özel mesaj saklayabilme sayısı tam olarak nedir_?? Eskiden 100'dü şimdi bende 200 görünüyor_??

Zero

Zero

Üye
Onur üyeleri için geçerli..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Normal üyelerden tek farkımız PM sınırı..

_BECK_HAM_

Üye
way beaa bu devirde onur üyesi olmak varmış heee...

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Apr 5 2006, 06&#58;31 PM) [post=310392]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Normal üyelerden tek farkımız PM sınırı..
[/b][/quote]

1. si kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur olamaz da sadece daha fazla bilgili olmak daha az bilgili olandan farklıdır.Onun çok okumak lazım.
2. ise fazla yıldızı olan gururlanmasın hani vatandaş padişaha söylemiş ya gururlanma padişahım senden büyük Allah var diye teşbih te hata yoktur derler bizlerin de yıldızı her ne kadar çok olsa da gökteki yıldızlar kadar olamıyacağına göre kimse de yıldızım çok diye övünmesin. Hepimiz paylaşımcıyız o kadar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Abi üstünlük açısından söylemedim ama..

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Apr 13 2006, 12&#58;07 AM) [post=314449]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Abi üstünlük açısından söylemedim ama..
[/b][/quote]

İyi niyetle yazdığını bildiğimden ben de biraz içinden bu tür söylemleri geçiren arkadaşlarımıza hitaben yazmıştım.Konun ne seninle ne de _BECK_HAM_ la ilgisi yok.
Hani bir söz vardır kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diye aynen öyle
Biz yönetim olarak yıldızların bizim için hiçbir değeri yok diğer arkadaşlarımız için de aynı olmasını isteriz.

_BECK_HAM_

Üye
haberci kardeşim çok doğru söylüyorsun...

yani burda biz bir şeyler paylaşmak için varızz... yanii ...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
10 Pm mesajı bile yeterlidir. Pm mesajlarınızı mailinize gönderin ve mesaj kutunuzu boşaltın. boş yere yer kaplamasın.

slayer

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by &#39;Haberci&#39;

İyi niyetle yazdığını bildiğimden ben de biraz içinden bu tür söylemleri geçiren arkadaşlarımıza hitaben yazmıştım.Konun ne seninle ne de _BECK_HAM_ la ilgisi yok.
Hani bir söz vardır kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diye, aynen öyle
Biz yönetim olarak yıldızların bizim için hiçbir değeri yok diğer arkadaşlarımız için de aynı olmasını isteriz.
laf bana geliyor heralde... Benim için 3-5 yıldızın, sayısının-renginin önemi yok_&#33; İsterseniz alın Onur Ü. &#39;liğini.... silin bütün mesajlarımı... Ben yine ben olacam... NAsılsam o kalacam... Sevmediklerime karsı tavırlarım sürecek_&#33;&#33;&#33; + içimden böyle bişey geçirdiysem bir daha bu siteye girmem.

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Apr 13 2006, 09&#58;53 AM) [post=314551]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Originally posted by &#39;Haberci&#39;

Hani bir söz vardır kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diye, aynen öyle
laf bana geliyor heralde... Benim için 3-5 yıldızın, sayısının-renginin önemi yok_&#33; İsterseniz alın Onur Ü. &#39;liğini.... silin bütün mesajlarımı... Ben yine ben olacam... NAsılsam o kalacam... Sevmediklerime karsı tavırlarım sürecek_&#33;&#33;&#33; + içimden böyle bişey geçirdiysem bir daha bu siteye girmem.
[/b][/quote]Arkadaşlar necmettin abi Kötü ßirşey Yazmadıki Hemen Yanlış Anlamayın ßiliyorsunuz ßir ßurda ßir Aileyiz.. Paylaşımcı Olalım Yeterli..

slayer

Üye
    Konu Sahibi
b&#305;rakta cevap verilecek bi&#351;ey varsa gereken ki&#351;i cevap versin.
+
ailemi_?? Bu kadar basite mi indi aile olmak....
+
Evet payla&#351;&#305;mc&#305; olal&#305;m... ("Eme&#287;ine sa&#287;l&#305;k... ")

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Herkese İyi Forumlar&#33;&#33;&#33;

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Apr 13 2006, 11&#58;38 AM) [post=314646]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bırakta cevap verilecek bişey varsa gereken kişi cevap versin.
+
ailemi_?? Bu kadar basite mi indi aile olmak....
+
Evet paylaşımcı olalım... ("Emeğine sağlık... ")

[/b][/quote]ßirde Onur Üyesi OLacaksın Yazık Karde&#036;&#036;&#036; Sen Aile İçinde Olmasanda ßenim İçin No Problem ßlader Kendine Yakıştırıyormusun ßu LafLarı..

slayer

Üye
    Konu Sahibi
1-) unıcode karakter yoktur nick&#39;imde_&#33;&#33;&#33;
2-) "yazık" ??? Bana acıyacak durumdamısın bak bakalım kendine bay emeğe sağlık...
3-) Aile benim için önemlidir... Standartı düşük deildir... Herkez ailemden olazmaz...

not: tdk&#39;nın sitesine girip imzandaki "puşt" kelimesinin anlamına bak bakalım... YAzık budur...

*Onur üyeliğim bu kadar batıyorsa seve seve bırakırım....

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Apr 13 2006, 12&#58;37 PM) [post=314684]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
1-) unıcode karakter yoktur nick&#39;imde_&#33;&#33;&#33;
2-) "yazık" ??? Bana acıyacak durumdamısın bak bakalım kendine bay emeğe sağlık...
3-) Aile benim için önemlidir... Standartı düşük deildir... Herkez ailemden olazmaz...

not: tdk&#39;nın sitesine girip imzandaki "puşt" kelimesinin anlamına bak bakalım... YAzık budur...

*Onur üyeliğim bu kadar batıyorsa seve seve bırakırım....
[/b][/quote]Sen ßenim Kim Olduğumu ßiliyormusunda Herkes ßenim Ailemden Olmaz Diyorsun.. İnan Çok Gülmem Geldi Senin Dediğin Olsun ßakalım

Zero

Zero

Üye
Arkadaşlar Gereksiz ve ortada kayda değer bir neden yokken gerilim yaratmayalım..
"Haberci", hepimizin zaman zaman yaptığı gibi "Genele yönelik bir mesaj" vermek istemiş o kadar.

Bunun üzerinden Pay çıkarmak, karşılıklı sataşmalar vs.. nereden çıktı? anlamak pek mümkün değil..
Hepimizin iyi-kötü yönleri, eksikleri olabilir, Burada yapmamız gereken Saygı çerçevesinin dışına çıkmadan, kırıcı olmadan, hoşgörü çerçevesinde Payaşımlarımızı sürdürmek.

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(Zero &#064; Apr 13 2006, 01&#58;39 PM) [post=314710]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar Gereksiz ve ortada kayda değer bir neden yokken gerilim yaratmayalım..
"Haberci", hepimizin zaman zaman yaptığı gibi "Genele yönelik bir mesaj" vermek istemiş o kadar.

Bunun üzerinden Pay çıkarmak, karşılıklı sataşmalar vs.. nereden çıktı? anlamak pek mümkün değil..
Hepimizin iyi-kötü yönleri, eksikleri olabilir, Burada yapmamız gereken Saygı çerçevesinin dışına çıkmadan, kırıcı olmadan, hoşgörü çerçevesinde Payaşımlarımızı sürdürmek.
[/b][/quote]Haklısın Ya Halen Kimse ßenim Ailemden Olmaz Dediği Lafa Çok Güldüm yaw Çok Merak Ettim ßill Gates&#39;in Ailesindemisin Yohksa..

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim? nedir bu sert atışmalar? amacınız nedir? izah eder misiniz ey millet?

slayer

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>Haklısın Ya Halen Kimse ßenim Ailemden Olmaz Dediği Lafa Çok Güldüm yaw Çok Merak Ettim ßill Gates&#39;in Ailesindemisin Yohksa..
[/b][/quote]
şakşakçılığı bırak...
sen nesin ne deilsin hiç bir önemi yok.. Benim gözümde bi ... deilsin... bu yeterli...
ayrıca hep böyle komik ol... Belki acıyıp gülerler haline...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt