Pluscep Yöneticisinden Gelen Mail ve Cevabım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Pluscep Yöneticisinden Gelen Mail ve Cevabım
Gelen Mail:
İyi Günler,

http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/pluscep-www-pluscep-com-fotokopici-ve-sahtekar-mobil-portali-233489.html Konusu ile Yazıyorum. Konuya Cevap Yazma Gereksinimi Duymadık.

Dün Gece Yapılan MaxiCep.Com Küfürlerinde Hiç Bir İlişkimiz Yoktur. Aksine Bizim Foruma da Gelip Küfür Konuları Açılmıştır. MaxiCep e Gelip PlusCep Yazacak Birisi Değiliz.

Üye Çalınması: MaxiCep den Gelen Yaklaşık 10-12 Üye Var. 8-10 Tanesi Bi Kaç Arkadaşın Tavsiyesi ile Gelmiş. Mesela; Alone Angel ( Pınar ) Msn Adresinde Kayıtlı Olan Arkadaşlarını Çağırmış. Extradan da 3-5 Üye Daha Bi Kaç Kişi Aracılığı ile Sitemize Gelmişler. MaxiCep de Üye Alınması Tamamen Haber Dışıdır. Hatta Pınar ile Özel Konuşmamız Sonucu Üye Alımı Konusunda Karşlıklı Anlaşarak MaxiCep Üyesi Olan Her Hangi Bir X Kişiyi Çağırmamaya Söz Almış Bulunmaktayım. Bu Yazıdan Sonra Bizim Aracılığımız ile Forumumuza Gelen Olmayacaktır.

Konu Çalınması: MaxiCep den Gelen Arkadaşların Çoğu MaxiCep e Kırılmış Olarak veya Kavgalı veya Hırslı Şekilde Geliyor. Gelen Bu Kişilere Konu Açmayın Diyemeyiz. Fakat Yeni Kurallarımıza da Yazacağımız Üzerine MaxiCep den Konu Almak Yasak Diye Basbas Bağırıyoruz. Bi Kaç Arkadaş Kendi Konularım Dese de Herkesi Takip Edecek Kadar Zamanım Olmamaktadır.

Kategori Benzerliği: Cep Sitesinde Bulunması Gereken Tüm Özellikler Sizin Forumda Var. Gerek Tecrübeniz Gerekse Yaşınız ile Alanınızda En İyisi Olduğunuzu Sizlere Belirttim. Çoğu Alanda İsim Benzerliğini Değiştirmekle Uğraşmaktayım. Bi Süre Önce %100 Aynı İken Şuan Baya Bir Forum Farklı Şekilde İism ve Yenilikler Yapılmaktadır ve Yapılmaya Devam Edicektir.

Tema Sorunu: , , , gibi Bir Sürü Site vBseo Teması Kullanmaktadır ve Hatta Çoğunun Arka Planda ki Sis Efekti Aynıdır. Tema vBseo Temasıdır ve Kullanmakta Sakıncası Olduğunu Görmemekteyim.

Sadece Bizlerin Yapması Gerektiği Düşünceler Yok. Sizler de Üzerinize Düşeni Yapıp. Yöneticilerinizin Bizi Takibini Bırakmasını ve Deatsleance Kişinin Küfür Pmleri Atmasını Engellemesi Gerektiğini Düşünüyorum.

Kısa Sürede Dönüş Yapmanız Dileklerimle.

Muhammed POLAT
PlusCep.Com Yöneticisi

Cevabım:
Merhaba,

Bu şekilde masum olgular içeren mail atmanızı hiç güzel bir davranış olarak bulmuyorum zira bazı şeyler o kadar açıktır ki ben 6 yıllık tecrübeme dayanarak bu işlerin nasıl yürüdüğünü ve yürüyeceğini çok iyi bilmekteyim. Bizim gerek aktif gerek bizden ayrılan üyelerimizi bir süre sonra sizin sitede görmemiz, birileri aracılıgı ile onları yanlarınıza aldıgınızı göstermektedir. Özellikle son dönemlerde Pınar ' ın bu konuda hızlı bir calisma içine girdigini hatta "dişi" liğini kullanarak bunu kolaylıkla yapabildigini görmekteyiz. Zira bir dönemin en sağlam yöneticileri dahi sitenizde admin görünüyor. Bunu neye göre yapıyorsunuz ? Tabiki maxicep.com' da çok basarılı olmus ve orayı bırakmış birinin gelmesi ile üye direkt admin yapılıyor ( defector ) Defector un nasıl biri oldugunu ögrenmek için Google ' a Mehmet Murat Çelik yazmanız yeterli. Onu geçelim, birkaç mod arkadasım bile Pınar veya baska birilerin kardeşim, ablam, abim ayağı ile sizin sitenize takılmak zorunda bırakılıyor çünkü herkes insan, kimse kimseyi kıramıyor ama sizin tarafınızdan bizim değerli üyelerimize sürekli ricalar geliyor bu konuda.

Kategori benzerligi emin olun ki tüm sitelerde aynı degil zaten dosyalar forumunu tamamen biz kendimiz hazırladık bu konuda benzer degil, benzer derseniz "geçin gidin" derim en hafif tabirle. Maxicep Yarışmaları, Maxipuan sistemi, Cep telefonu harici diğer kategoriler vb.

Tema benzerliğine gelirsek, temayı benzer yapmak farklı, maxicep v2 deki resimleri bilgisayarınıza kaydedip temayı aynen siteyi uygulamanız farklı birbirimizi kandırmayalım. Yada siz kendinizi kandırın ama ben kanmam kusura bakmayın. Maxicep v2 ile biz ilk kez sağ sol gölgeli efekt resmini Tr de biz kullandık ve herkese bir anlamda örnek olduk. Size diyemem ki sisli efekti kullanmayın tabiki kullanın, vbseo teması da kullanın ancak temanızda kullandıgınız arka plan rengi, rütbe simgeleri, postbit yapıları birebir maxicep.com v2 temasının kaydedilmis halidir. Zamanında bilgisayarınıza kaydettiginiz ve daha sonra üzerine oturttugunuz temanız yani .

Bu konuda fazla polemige girmeyecegim zaten daha önce de söyledim bir noktaya kadar bunu maxicep kaldıracaktır bir noktadan sonra karşınıza artık size mail ile bile cevap vermeyecek bir maxicep yöneticisi bulacaksınız. Şimdi bardağa su doluyor gibi düşünün, bardak taşınca artık neler olur orasını herkes izleyecektir, yakında sinemalarda ..

Bu konuda tekrar cevap yazmayı düşünmüyorum, sizde yazmasanız iyi olur zira biraz yüzsüzlük oluyor.

İyi Çalışmalar, İyi Kopyalamalar ve İyi Üye Çalmalar

Saygılar
Ozan

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
a21a

a21a

Emekli Yönetici
Diyeceğini demişsin Ozan.. Bana kalsa daha hiç bir maile cevap vermem. Xkatliam diye bir hıyar küfür etmiş onu inceledim.hepimize küfür etmiş.. Bu pluscep ne haltmış bir tıkladım.. defector orda admin..
bu sana her kim yazıyorsa ya doğru söylüyor.. birileri birbirimize düşürüyor bizi.. yada yalan söylüyor.. sizden kırılan bize geliyor diyor.. bu her yerde olur.. onlardan kırılan da bize gelicek.. veya başka yere gidecek.. bunu çok fazla takmamak lazım.. doğuş küfür mesajımı yazıyormuş.. pek anlamadım.. öyle ise derhal vazgeçsin.. burada yönetici hiç kimse gidip oraya küfür vb şey yazmasın.. böyleyaptıkça değerleri artar.

tek yapılacak şey.. kayle alıp cevap vermemek.. giden varsa sittir olsun gitsin oraya..

Salihyet

Salihyet

Üye
adem abi yazmış, benim üyeliğim var fakat pınar beni bağrına bassın diye açtım onu, ablamm yavruummm yapıyor msnde bana, broken-srcn@windowslive adında msnim var.. Eğer daha ileri giderlerse istanbulda buluşmak hayal olur onlara.. Her neyse pınarı sizden iyi tanıyorum diyen 5 kişi çıktı karşıma bu 5 kişi sitemize girip küfür ediyor, doğan açıktan pm ile küfür etti zaten.. Karaktersiz insan bir ayrı oluyor, bana küfür eden kişi istanbula gelecek, ben o fake üyelik ile onu istanbulda ağırlayacağım, şüpheleri olmasın.. Klavye delikanlılığı çok güzel.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt