pluscep hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Biz şiddetle, tam tersini düşünüyoruz.

Aziz™

Aziz™

Üye
tabi sözde onca emeğe yanarsınız böyle;)

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Fatih,bu konuda benim ne düşündüğümü de sen iyi biliyorsun.Burdan ayrılıp da orda yönetici olduğunu öğrendiğim zaman sana nasıl davrandığımı da biliyorsun.İnternet veya sanal dünya senin umrunda değil belli.Zira anlaşılıyor paşa paşa buraya dönüp hala yorum yapmalarından.Konuşturma beni.Benim ismimi de kullanma rica edeceğim ;)

Evet ilkokul çocuğu gibi küsmüştün :D Yazabileceğim alanda varlık gösteren bir forum canım istedikçe yazıyorum. Konuşmak istiyosan konuş Pınar. Forum sonuçta herkese açık alan :)

minoo

minoo

Üye

Evet ilkokul çocuğu gibi küsmüştün :D Yazabileceğim alanda varlık gösteren bir forum canım istedikçe yazıyorum. Konuşmak istiyosan konuş Pınar. Forum sonuçta herkese açık alan :)

:D küsmek değil canım o :D ne olduğunu anlayabilseydin, burada olmazdın zaten :D neyse.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
niye bu kadar sorun ettiniz kopya bir siteyi anlamıyorum ;
size sözlüklerden bahsedeyim biraz
"ekşi sözlük" bütün sözlüklerin ağa babasıdır, ilk çıkanıdır, bilmem kaç yüz kes klonlanmıştır(bi dünya sözlükler) birçok %100 aynen kopya sitesi çıkmıştır, açılan konular ve açıklamalar binlerce kez başka sitelere alıntı edilmeden kopyalanmıştır, ama adamlar sizin yaptığınız gibi rakiplerini yok etmemişlerdir, çünkü buna ihtiyaçları yoktur, hiç olmamıştır bilmem anlatabildim mi ?
yok hayır kapatıp yok etme olayını anlamıyorum.
Anlatamadın çünkü farklı frekanslarda konusuyoruz ...

Biz siteyi rakip oldugu için bizi kopyaladı bizden esinlendi diye almadık. Sadece bizim üyelerimizin çalınmasından ve yöneticilerimiz arası huzurun bozulmasından dolayı rahatsızdık ve bu yüzden yok ettik. Yoksa bizim içerigimizi 100 site de alsa, Google Amca yine de bizi tepeye çıkaracaktır. Mesaj tarihi ve hatta saati diye birşey var, dedigim gibi amacımız konular veya mesajlar degil bize verilen psikolojik manevi huzursuzluktur ...

Sözlük sitelerinin hiçbiri, diğer sözlük sitelerinin yönetimlerini huzursuz etmemiş, yazarlarını boş vaadlerle kandırıp çalmamıştır ... :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar biz de -hatta ben de- bir yerlerden alıntı yaparız. Sorun bir yerlerden alıntı yapmak değil.
En basitinden, nadir sitelerde "ifadeler" tamamen özgündür. Gerisini birisi yapar, diğeri alır...

Burada sorun pazarda gelecek vaadeden küçük çaptaki firmaların büyük firmalarca satın alınması da değildir.

Pılasın ilk çıktığı günden beri, hatta daha öncesinden beri, çıkan olayları bilen birisi olarak söylüyorum;
sorun bunlar değildir.

Sorun, karakter olarak "sorunlu" bir kişinin MaxiCep'e bir zamanlar gelip üye olmuş olmasıdır.
Bu :)

Bu sorunlu arkadaş geçimsizliği yüzünden defalarca ceza almıştır, uzaklaştırılmıştır, affedilmiştir... Ama her seferinde kendisine yapılan iyiliğe kötülük, kavga, hakaret ile cevap vermiştir bu arkadaş.
Forumun huzurunu tahammül sınırlarının çok ötesinde kaçırdığından dolayı artık affedilmesine olanak kalmayan bu arkadaş tamamen atılmıştır MaxiCep'ten.
Ve gitmiş bir site kurmuştur, sırf bizden intikam alabilmek için.
Zira sorunludur bu arkadaş :) (Var bir sorunu ben de tam çözemedim).

Neyse, sonrasında burada aktif ne kadar üye varsa, başlamıştır onları allem kallem ederek çalmaya, buradaki içeriği kopyalamaya, buradaki paylaşım sahiplerini paylaşımlarını silmeye zorlamaya vs...

Şimdi emek vere vere oluşturduklarımızın çalınarak üstüne konulmasına mı yanalım, aktif üyelerimizin türlü vaatlerle (maxiye girme sana mod.luk verelim gibi) kandırılıp yürütülmesine mi, üyelerimizin yine vaatler ve bizlerin HAKSIZ YERE KARALANMASI (dinsel, parasal vs...) ile şifrelerine ulaşılmasına ve sitemizdeki içeriklerin silinmesine, anamıza bacımıza küfredilmesine mi yanalım.

Bu insan ve yandaşları olan küçük bir kesim, sabah akşam demeden sahte üyelik almışlardır ve sitemize saldırmışlardır.
Üyelerimizin msnlerine ulaşıp onları kandırmışlardır.
Kanmasalarmış diyebilirsiniz. Ancak sahtekarlarda ikna gücü yüksek olur. Üstelik aramızda yaşça küçük arkadaşlarımız da var. Ayrıca bu sahtekarlarda yalan bol :)
Bazı şerefli arkadaşlar bizzat benimle bu tip kandırma girişimlerinin ekran görüntülerini paylaştılar. Görseniz kanınız donar :)

Bu olay bir gün iki gün olmadı arkadaşlar, aylarca uğraştık, hatta kaç sene oldu onu bile bilmiyorum...
VE HALEN ŞU ANDA BİLE,
bu sorunlu diye nitelediğim arkadaşım bizlerle uğraşmaktadır bazılarının bildiği blog sitesinde.
Hala ya, inanabiliyor musunuz?
Hala!

Her üye hayırlı olmuyor ne yapalım :)
Pılas'ın satın alınması bir simgedir sadece arkadaşlar.

Aziz™

Aziz™

Üye
en güzel ifade istisnasız budur:)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
şu sayfada biLe haLen savunmaya yöneLik yorumLar görüyorum ..

peki neyin peşindesiniz .. peki neden buradasınız .. bir gram gurur , utanç oLsa bırakın burada vatanı müdafaa eder gibi savunma yapmayı , geri biLe geLmezdiniz ..

madem geLdiniz biraz HAD biLin efendim HAD HAD ..

minoo

minoo

Üye

peki neyin peşindesiniz .. peki neden buradasınız .. bir gram gurur , utanç oLsa bırakın burada vatanı müdafaa eder gibi savunma yapmayı , geri biLe geLmezdiniz ..

62794276438634 kere beğendim. Duygularıma tercüman oldun abi :oke:

CoDeYs

CoDeYs

Üye

abi senin dedigin ( HAD ) insana verilirken onların 100 metre ötesinden geçmiş .utanmayı açmama gerek bile yok zaten

bLaCkLoRd #

Üye
Hayırlı olsun Maxicepe

Revengeful

Emekli Yönetici
Var bir sorunu ben de tam çözemedim

:d:

Suan Facebook dan bizi ekliyor :D

pRime.

pRime.

Üye
Kimse buna itiraz etmesin! Kapanmayı sonuna kadar hakeden bir site! Her açılan konuyu harfi harfine kopyalayan, MaxiCepe saldıran ve sürekli üye çalan bir siteyi nasıl savunursunuz?
Özgün ve kaliteli paylaşımın adresi: MAXİCEP

CoDeYs

CoDeYs

Üye
:okey: aynen

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
konu etiketlerinden bazıları:

pluscep ne oldu ya, pluscep hırsız :kop:

CoDeYs

CoDeYs