pluscep hakkında

O zaman pluss'ın sahibi arkadaş amacına ulaşmış demekki.
Maxicep'e yeterince uğraş ve zarar vermiş.
Kopyalama nedeni ile alındığına bende katılmıyorum.internette kopya olmayan ne var ki.
oyun uygulama falan bunları sizmi yapıp çıkartıyorsunuz ortaya sizde bizde bir yerlerden alıp koyuyoruz.

CoDeYs

Üye
7 8 sayfadır anlattıgmızı anlamadıysanız artık kimse zaten cevap vermeye tenezzül bile etmez

DiaBLoS

Admin
Şunlar için çene patlatmaya bile değmez ...
Bırakın ne halleri varsa görsünler . Hayal dünyasında yaşamaya devam etsinler ...

İnsanlar hak ettiklerini er ya da geç görürler ...

göze görünecem diye böyle agır bi şekilde itham etmesen daha iyi olur .aha 2008 hesabım .... inceleyinn araştırın siteye bi saldırıda bi terbiyesizlikte bulunulmuşmu ... hepiniz habire karalama yapıyorsunuz .size güzel bi şekilde cevap veriyorum .

bazı şahışlarda tribüne oynuyor ... meydanda görmek isteriz onları

CoDeYs

Üye
halada karalama diyorsun ya gerçekten ne dediginin farkında degilsin sen

halada karalama diyorsun ya gerçekten ne dediginin farkında degilsin sen

Site kimseye bişey yapamaz içerisindeki üyeler yapar ..1 ' 2 üye geldi size hakaret etti falan etti fişman etti diye . pluscep'i komplo şuçluyorsunuz . ..bunun adı karalamadır usta ...

CoDeYs

Üye
Site kimseye bişey yapamaz içerisindeki üyeler yapar ..1 ' 2 üye geldi size hakaret etti falan etti fişman etti diye . pluscep'i komplo şuçluyorsunuz . ..bunun adı karalamadır usta ...
halada anlamıyorsun demek ki bilmiyorsun biz isim vererek su bunu bu şunu yaptı diyecek halimiz yok tabi kimin ne yaptıgı belli .ve madem biz onu suçluyoruz öyle diyorsun ee ozaman neden kapatıldı ?

Ben bu sitede saint1 nick'i ile onca paylaşım yaptım onlarca insana yardım ettim bilgi paylaşımında bulundum. Uzun süredir üyeydim buraya ve tek bir kötü söz bile çıkmamıştır ağzımdan çünkü reel'de de böyle bir konuşmayı kendime yakıştırmam.Maxicep ise sırf pluscep'te yönetici olduğum için beni sorgusuz sualsiz üstelik süresiz banladı.Onca emeğin karşılığı bumuydu.
Orada da hiçbir şekilde konu alıntısı yapmadım sadece isim vermeyim bir arkadaşın kendinden izin alarak onun paylaşımlarından onun ismini belirterek alıntı yaptım.diğer hiçbir konuyu buradan almadım.buradaki konu başka biryerde alındı ben oradan aldıysam bilemem.hatta şunu söyleyebilirim ki benim kendi konularımı burada gördüm.Orada yönetici olmam neden sizi bu kadar rahatsız etti.suçum oraya üye olmak mıydı.oysa oraya üye olduğumda bana maxicep'i bırakmam söylenmişti fakat ben hayır dedim.çünkü internette istediğim yere üye olur istediğim yerde gezerim bu şekilde hiçbir site bi yaptırım yapamaz dedim onlarda kabul etti.çünkü haklıydım böyle birşey olamaz.Fakat siz o kadar sabırlı değildiniz pluscep konusunda.Bence sizin gözünüzde orası hiçde küçük veya kopyala yapıştır bir site değildi tam tersi sizi kayba uğratan bir siteydi.bunu üyelerimizi kandırıp alıyordu derken kendinizde söylediniz zaten.
şimdi maxicep fikir özgürlüğü çerçevesinde yine banlanıcam sanırım çünkü burada internetin özgürlük anlayışı olduğunu sanmıyorum.tekelleşmek isteniliyor ama bu bu şekilde olmaz.
Allah'a emanet.

Revengeful

Emekli Yönetici
O kandirilan üyelerin hiçbiri umrumuzda degil. Zaten Maxicep te rütbe sevdalılarını istemeyiz.

Necmati

Üye
onlar için tek kelime Çokta Tınnnn

Necmati

Üye
sonuçta almışız Maxicep A.ş Bünyesine girmiş

Titi ile konuştum .bu pluscep satılma olayını söyledim .
"maxicepin pluscep.i alması iyi olmadi.güçlüymùş gibi görüntü oldu" dedim.oda bana şunu dedi
'tam tersi oldu .kendi konularını parayla satın aldılar dedi.

Beyler boşuna kötü tenekeler gibi tın tın yapmayın .adam hertürlü görüyor işini.

Necmati

Üye
ne yapalım ağıt mı yakalım ?

CoDeYs

Üye

biz sizden pluscepi alarak sizin kolunuzu kestik , siz ise bizden paramızı alarak sakalımızı traş ettiniz , kesilen kol tekrar çıkmaz ama kesilen sakal daha GÜR ÇIKAR . Sizlere tek cevap bu

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
O zaman;

Parayı veren, düdüğü çalar.

diyorum ve konuyu kapatıyorum.

Biz bu işi para için yapmaya başlamadık, para için de yapmıyoruz ve harçlık çıkarmak için birşeyleri satacak çoluk çocuk degiliz, ama sizi kullananlar ve kandıranlar okul harçlığı için 3-5 kuruşa bütün emeklerinizi sattı. Bu ortama ve bu sisteme maddi açıdan, para boyutuyla baktığınız an işte böyle sonunuzu hazırlamış oluyorsunuz.

Herşey umarım yeterince konusuldu ve anlasıldı.

Tepkiler: Mad EagLe