pls.n73 kendi kendine kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabri04x

sabri04x

Üye
    Konu Sahibi
pls.n73 kendi kendine kapanıyor
arkadaşlar n73 tlfonum kendine kapanıyo beyin yukledim olmadı bataryayı deyiştirdim olmadı kağıt sıkıştırdım gene omadı bilen varsa LÜTFEN YARDIMCI OLUN :agla

dEs_

dEs_

Üye
Öncelikle donanımsal mı yoksa yazılımsal mı sorun onu bilelim kardeşim... Sarsıntı geçirince mi kapanıyo mesela?

katil kral

Üye
benim 7610 da öyle oluyordu başta bulututu acık tuttuğum da kapan madığını gördüm sonra arkadaş formatla dedi bende formatladım oldu tavsiye ederim sana

ArslanArif

ArslanArif

Üye
Formatı bende tavsiye ederim

zibidi39

zibidi39

Üye
format ıle olucak ıs degıl aynı problem bendede var ıkı kere serwıse yolladım yarın ucuncuye yollayıp urunun yenısı ıcın dılekce yazıcam serwıse yolla derım ben

sabri04x

sabri04x

Üye
    Konu Sahibi
yaa arkadaşlar ben format attım iki kere beyin attım bataryayı deyiştirdim kağıt sıkıştırdım olmadı format kesinlikle olmuyo(*+7370+) oyun oynuyorum film izliyorum birden ekran olduğu gibi donup kapanıyo nokıa yazısıda cıkmıyo lütfen yardım edin

Cynical

Cynical

Üye
Eski sürümlerden birinde bu kendiliğinden kapanma sorunu vardı ama hangi sürüm hatırlamıyorum. Telefon masanın üzerinde dururken bile kendi kendine kapanıyordu. Servise göndermeye karar vermiştim ki yeni versiyona yükseltince sorun düzeldi. Yine de servise göndermende yarar var. Donanımsal da olabilir sorun...

sword2727

sword2727

Üye
kagıt sıkıstırıp gecmedıyse o zaman hard ve soft format atman gerekıcek buyuk olasılıla vırus vardır

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Eski sürümlerden birinde bu kendiliğinden kapanma sorunu vardı ama hangi sürüm hatırlamıyorum. Telefon masanın üzerinde dururken bile kendi kendine kapanıyordu. Servise göndermeye karar vermiştim ki yeni versiyona yükseltince sorun düzeldi. Yine de servise göndermende yarar var. Donanımsal da olabilir sorun...
evet aynen bende de olmuştu..3 sene önce yan sanayi bir batarya ile doldurmuştum telefon birden bire kapanıyordu birde virüs bulaşmıştı formatla düzeltmiştim..

sabri04x

sabri04x

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar söylediklerinizn hepsini biliyorum fakat işe yaramıyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt