Plaza ırkı kadınları!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Plaza ırkı kadınları!!!
Lütfen biri bunları cevaplayabilirmi??????
1- O mükemmel makyajı yapabilmek için her sabah şafakla mı kalkıyorsunuz? Gün içinde hiç akmaz mı, kokmaz mı?
2- Bakımlı saçlar, eller, ayaklar için evde yatılı kuaför kadronuz mu var?
3- Üzerinde durmayı başardığınız hele de seke seke yürüdüğünüz topuklu ayakkabılar için özel gerilla eğitimi mi alıyorsunuz?
4- Bir giydiğinizi bir daha giymediğinizi göre, kullan at kıyafetler ne zaman piyasaya sürüldü ve neden benim haberim yok?
5- Minicik eteklerin altından iç çamaşırlarınız görünmeden oturup kalkabildiğinize göre önceki hayatlarınıza sirk cambazı mıydınız?
6- Ay, şekerim, hayatım, çiçeğim, böceğim, bebiş lafları plaza raconu mudur?
7- Bacım sizin hiç geçim, seçim, dert, gam, kasvetiniz yok mu, hep böyle şeker pembesi kıvamında dolanıyorsunuz?
8- Plazalarda adını bile bilmediğim türlü çeşit salata dışında bir şey yiyeni dövüyorlar mı?

Tepkiler: L-LumieRe
Her an patlamaya hazır bir bomba,yanlışlıkla öyle birisi gelirse ilk önce etkisini onda gösterecek

yorum yok

Tepkiler: vapur dumanı
Pelin yok heralde buralarda

Tepkiler: vapur dumanı ve spy ghost
sen kezbansın diye herkes kezban mı olsun yani?

KayraBey

Üye
İlginç sorular

cliolar

Üye
mukemmel gozlem

Konu Sahibi
teşekkür ediyorum cevaplarınıza ama hiçbirinde sorumun cevabı yok

Herkesin kendince bir ibadeti var aqa. Aksatmadan, özenerek, sabırla ifa ederler. Bu halden şikayet etmeyide zül sayarlarlar. Bu kadar zahmete katlanan bu insanlara bir günlük namaz kıldırsan hayatlarının cezasını vermiş olursun.

Tepkiler: vapur dumanı ve spy ghost
ağzına sağlık ama bilmiyorum hiçbirinin cevabını ama bunlar için hergün birer s..... pardon oha çekiyorum güzelliklerini bazıkanı beş para etmezler için kulllandırıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...